enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Laadpaal Gent

Wij plaatsen jouw laadpaal met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.

Bestel jouw laadpaal in Gent en laad voortaan zelf op wanneer jij wil. Thuis of op het werk: wij zijn jouw specialist voor laadoplossingen voor bedrijven én voor particulieren.

Heb je de ruimte en mogelijkheid, dus wil je niet langer afhankelijk zijn van publieke laadpalen? Wil je opladen wanneer jij wil met een laadpaal aan de muur of op de vloer? Ontdek de mogelijkheden met maar liefst 7 verschillende oplossingen. Zo vind je bij ons altijd de meest geschikte laadpaal die precies bij je past.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Laadpalen zijn er in verschillende soorten. Voordat je jouw laadpaal in Gent bestelt is het daarom verstandig om je te verdiepen in de verschillende varianten. Met de juiste oplossing kies je een laadpaal die precies past bij jouw voorkeuren en behoeften.

Tip: zoek uit of je een mono- of driefasige aansluiting voor elektriciteit hebt, thuis of op het werk. Je hebt een driefasige aansluiting nodig voor een laadpaal. Heb je een monofasige aansluiting? Laat ons die ombouwen naar een driefasige, zodat je voldoende capaciteit creëert om een elektrische wagen op te laden.

Let op: een laadoplossing moet gekeurd worden, voordat je die mag gebruiken. Onze monteurs voeren de keuring voor je uit, zodat je aan alle voorwaarden voldoet.

Precies de laadpaal in Gent die bij je past

Bij Enova Solar plaatsen we laadpalen van Smappee. We zijn erkend installateur voor deze wereldwijde cleantech-specialist die al in 2012 werd opgericht. Het bedrijf heeft z’n energieneutrale hoofdkantoor nog gewoon in Harelbeke in België, maar beheert overzeese markten vanuit kantoren in Australië, de Verenigde Staten, het Midden-Oosten, het Verenigd Koninkrijk en Afrika.

Je hebt met Smappee de keuze uit 7 verschillende laadoplossingen:

  • 4 laadoplossingen op de grond
  • 3 laadoplossingen aan de muur
 
Jouw laadpaal in Gent adviseren we op basis van particulier gebruik voor thuis of zakelijk gebruik op het werk. Onze specialisten vertellen je graag meer over bijvoorbeeld de nieuwste modellen, zoals de EV One Home en de EV One Business.

Alle soorten laadpalen in Gent van Smappee beheer je via de speciale app en het dashboard, waarop je eenvoudig de instellingen zoals de capaciteitslimiet instelt. Jij hebt de volledige controle over alle laadsessies, ook op afstand. Daarnaast bekijk je eenvoudig jouw verbruik, stel je tarieven in of bekijk je het overzicht met jouw opbrengsten.

Tip: Smappee kan rekening houden met zonne-energie die je opwekt. Zo profiteer je van de laagste tarieven en bespaar je tot 50% op jouw facturen. Het is de makkelijkste manier om goedkoop te laden met jouw laadpaal in Gent.

Zakelijke laadpalen voor op het werk

Zoek je een zakelijke laadpaal in Gent? Kies uit 4 modellen:

EV One Business
Een laadpaal staand op de grond, dus geschikt voor vloermontage. De laadpaal is voorzien van een socket, heeft een type 2-aansluiting en kan laden tot 22 kW.
EV Base
Een laadpaal staand op de grond, dus geschikt voor vloermontage. De laadpaal is voorzien van twee sockets of 5 meter kabel, heeft een type 2-aansluiting en kan laden tot 22 kW.
EV Wall Business
Een laadpaal hangend aan de muur, dus geschikt voor wandmontage. De laadpaal is voorzien van een socket of 8 meter kabel, heeft een type 2-aansluiting en kan laden tot 22 kW.
EV Ultra
Een laadpaal staand op de grond, dus geschikt voor vloermontage. De laadpaal is voorzien van 3,25 meter kabel, heeft een type CCS2-aansluiting en kan laden tot 80 of 200 kW. Het is mogelijk om de laadpaal te combineren met AC-laden.

Alle zakelijke laadpalen bieden de mogelijkheid om ze automatisch uit te schakelen na werkuren. Of gebruik prioritair opladen, zodat je kunt instellen welke auto (het eerst) oplaadt. Een andere handige toevoeging is Split Billing. Werknemers met een elektrische auto geven hun laadbeurten door, waarna ze vanuit Smappee automatisch de factuur en terugbetaling van de laadkosten ontvangen.

Particuliere laadpalen voor thuis

Zoek je een particuliere laadpaal in voor thuis? Laad slim op door zonne-energie te gebruiken. Of stem jouw laadbeurten af op de laagste energietarieven met het energiebeheersysteem van Smappee.

Je hebt de keuze uit 3 modellen:

EV One Home
Een laadpaal staand op de grond, dus geschikt voor vloermontage. De laadpaal is voorzien van een socket, heeft een type 2-aansluiting en kan laden tot 22 kW.
EV Wall Home
Een laadpaal hangend aan de muur, dus geschikt voor wandmontage. De laadpaal is voorzien van 8 meter kabel, heeft een type 2-aansluiting en kan laden tot 7,4 of 22 kW.
EV Wall Home
Een laadpaal hangend aan de muur, dus geschikt voor wandmontage. De laadpaal is voorzien van een socket, heeft een type 2-aansluiting en kan laden tot 22 kW.
Tip: benieuwd hoe je het opladen start met jouw laadpaal in ? Swipe jouw laadpas, scan de QR-code of plug de laadkabel in. Heel eenvoudig, afgestemd op jouw gebruik.

Stel onze specialisten je vragen!

Heb je vragen over jouw laadpaal in Gent voor thuis of op het werk? Stel onze specialisten je vragen, ze vertellen je graag meer over onze zakelijke en particuliere laadoplossingen van Smappee.

Vraag jouw persoonlijke offerte!

Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

Toch nog een vraag?

Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

+32 3 386 89 27

sales@enovasolar.be

ONZE RECENSIES

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Julie V
Julie V
2023-10-26
Een absolute aanrader! Heel vlotte communicatie, de installatie was op 1 dag gefikst en heel proper gedaan. Super vriendelijke en bekwame installateurs. Ook de mensen achter de schermen zijn erg toegankelijk en begaan. We kenden het bedrijf vooraf niet, dus dat is altijd wat spannend afwachten, maar ik raad deze firma zéker aan!
Christophe en Inge B VH
Christophe en Inge B VH
2023-10-21
Expertise, gecombineerd met een goede prijs kwaliteit verhouding.. oplossingen op maat. Een tevreden klant
Kenneth De Smet
Kenneth De Smet
2023-09-12
Heel tevreden over de installatie en opvolging van ons dossier. Ook heel duidelijk instructies voor de aanvraag van de premies voor zowel zonnepanelen als thuisbatterij.
Dries Verstraeten
Dries Verstraeten
2023-08-02
Ongelofelijk goede service. Ik heb meerdere keren hulp nodig gehad op momenten dat geen 1 andere leverancier ooit mijn oproepen zou hebben beantwoord, hier was ik altijd geholpen. Altijd vriendelijke & professionele service. Ik heb Olivier dus ook aan verschillende familieleden aangeraden. Hier ben je in goede handen.
Sebastiaan Moens
Sebastiaan Moens
2023-07-06
Goede service, vlotte afwerking en duidelijke communicatie!
Patrick Pinguin
Patrick Pinguin
2023-07-02
Een absolute aanrader, competitieve prijs en alles professioneel geïnstalleerd op 1 dag. Houden zich aan hun woord! Had een probleem met de aarding maar ook hier begeleide ze me mee naar een oplossing!
Davy Bellon
Davy Bellon
2023-06-29
Alles zeer vlot verlopen! Heel tevreden met het resultaat!
Glenn Hyzak
Glenn Hyzak
2023-06-06
Tevreden over de hele lijn. Duidelijke offerte en grondige uitleg bij het doornemen ervan. Bij de uitvoering werden alle afspraken en beloftes op de letter nagekomen. De equipe van Enova Solar bestaat uit degelijke, hoffelijke techniekers die duidelijk hun job kennen. Belangrijk: Offerte = factuur, geen verrassingen. Aan te bevelen.
Luc Vercammen
Luc Vercammen
2023-05-19
Ik ben zelf technieker en keek dus heel kritisch naar het plaatsen van onze installatie met 18 panelen Belinus M8 met om omvormer en een laadpaal Smappee voor de auto. Ik ben aangenaam verrast want het was op alle vlakken een positieve ervaring. Duidelijke en uitgebreide technische uitleg door uitstekende techniekers die alles plaatsten met een mooie en professionele degelijke afwerking. Nu nog wachten op de keuring en de plaatsing van digitale meter. Olivier zal ook hiervoor het nodige nog doen. Daarna kunnen we onze premie aanvragen. Besluit: Enova Solar is absoluut een aanrader!Top!!
Stein Van Gijsel
Stein Van Gijsel
2023-03-23
Zeer vriendelijke en correcte snelle service. Van het installeren van de zonnepanelen tot de dienst na verkoop. Aanrader!