enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen op jouw locatie

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.

Wij plaatsen zonnepanelen over heel België

Naast onze jarenlange ervaring kan je rekenen op zonnepanelen van de allerbeste kwaliteit met de meest uitgebreide productgaranties. Zonnepanelen zonder zorgen? Bij enova solar zit je goed.

Zonnepanelen

Vraag jouw persoonlijke offerte!

Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

Toch nog een vraag?

Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

+32 3 386 89 27

sales@enovasolar.be

ONZE RECENSIES

Onze klanten aan het woord

Uitstekend
Gebaseerd op 38 recensies
Julie V
Julie V
2023-10-26
Een absolute aanrader! Heel vlotte communicatie, de installatie was op 1 dag gefikst en heel proper gedaan. Super vriendelijke en bekwame installateurs. Ook de mensen achter de schermen zijn erg toegankelijk en begaan. We kenden het bedrijf vooraf niet, dus dat is altijd wat spannend afwachten, maar ik raad deze firma zéker aan!
Christophe en Inge B VH
Christophe en Inge B VH
2023-10-21
Expertise, gecombineerd met een goede prijs kwaliteit verhouding.. oplossingen op maat. Een tevreden klant
Kenneth De Smet
Kenneth De Smet
2023-09-12
Heel tevreden over de installatie en opvolging van ons dossier. Ook heel duidelijk instructies voor de aanvraag van de premies voor zowel zonnepanelen als thuisbatterij.
Dries Verstraeten
Dries Verstraeten
2023-08-02
Ongelofelijk goede service. Ik heb meerdere keren hulp nodig gehad op momenten dat geen 1 andere leverancier ooit mijn oproepen zou hebben beantwoord, hier was ik altijd geholpen. Altijd vriendelijke & professionele service. Ik heb Olivier dus ook aan verschillende familieleden aangeraden. Hier ben je in goede handen.
Sebastiaan Moens
Sebastiaan Moens
2023-07-06
Goede service, vlotte afwerking en duidelijke communicatie!
Patrick Pinguin
Patrick Pinguin
2023-07-02
Een absolute aanrader, competitieve prijs en alles professioneel geïnstalleerd op 1 dag. Houden zich aan hun woord! Had een probleem met de aarding maar ook hier begeleide ze me mee naar een oplossing!
Davy Bellon
Davy Bellon
2023-06-29
Alles zeer vlot verlopen! Heel tevreden met het resultaat!
Glenn Hyzak
Glenn Hyzak
2023-06-06
Tevreden over de hele lijn. Duidelijke offerte en grondige uitleg bij het doornemen ervan. Bij de uitvoering werden alle afspraken en beloftes op de letter nagekomen. De equipe van Enova Solar bestaat uit degelijke, hoffelijke techniekers die duidelijk hun job kennen. Belangrijk: Offerte = factuur, geen verrassingen. Aan te bevelen.
Luc Vercammen
Luc Vercammen
2023-05-19
Ik ben zelf technieker en keek dus heel kritisch naar het plaatsen van onze installatie met 18 panelen Belinus M8 met om omvormer en een laadpaal Smappee voor de auto. Ik ben aangenaam verrast want het was op alle vlakken een positieve ervaring. Duidelijke en uitgebreide technische uitleg door uitstekende techniekers die alles plaatsten met een mooie en professionele degelijke afwerking. Nu nog wachten op de keuring en de plaatsing van digitale meter. Olivier zal ook hiervoor het nodige nog doen. Daarna kunnen we onze premie aanvragen. Besluit: Enova Solar is absoluut een aanrader!Top!!
Stein Van Gijsel
Stein Van Gijsel
2023-03-23
Zeer vriendelijke en correcte snelle service. Van het installeren van de zonnepanelen tot de dienst na verkoop. Aanrader!