enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Baasrode

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Profiteer van zonnekracht met zonnepanelen in Baasrode!

De energiekosten stijgen, dat heb je zeker al gemerkt. Zonnepanelen zijn een geweldige manier om in de toekomst geld te besparen. Door het plaatsen van zonnepanelen in Baasrode vang je meteen twee vliegen in één klap. Je bespaart geld en helpt het milieu door op efficiënte wijze groene stroom te produceren. Zonnepanelen kopen in Baasrode is een geweldige manier om geld te besparen op jouw energierekening. Je hebt bovendien jarenlang hernieuwbare energie ter beschikking. Hoe efficiënter het systeem, hoe minder je na verloop van tijd voor je elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag bij het kiezen en plaatsen van het voor jou beste systeem tegen een scherpe prijs. Profiteer nu van deze geldbesparende kans voordat de prijzen nog meer stijgen!

Waarom het plaatsen van zonnepanelen in Baasrode zo’n geweldig idee is

Zonnepanelen besparen niet alleen geld op jouw energierekening, ze maken je huis ook een pak waardevoller. Energie-efficiëntie van woningen wordt een steeds belangrijker thema, denk aan zaken als het E-peil en de EPC-ratings. De installatie van zonnepanelen verhoogt je ratings en bezorgt je huis meer waarde. Zonnepanelen installeren in Baasrode is de investering helemaal waard. Je krijgt je geld uiteindelijk helemaal terug. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar en schoon is. Je doet dus iets goeds voor het milieu door er geen vervuilende stoffen in achter te laten.

Doe een beroep op Enova Solar: je zal zeker tevreden zijn!

Laat Enova Solar jouw zonnepaneleninstallatie regelen. Wij bieden PV-systemen, zonnepanelen in Baasrode of in de buurt, en uiteraard ook thuisbatterij en laadpalen. We zijn al een hele tijd actief en weten dus als geen ander dat het belangrijk is topservice te geven en iedereen en alles veilig te houden. Ons team zal je project goed uitvoeren en jou geld doen besparen. Werk je samen met het team van Enova Solar, dan krijg je een topbegeleiding van begin tot eind. Om te beginnen ontvang je een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen – geheel vrijblijvend! Daarnaast werken we uitsluitend met merken die de allerbeste product- en rendementsgaranties voorleggen. Wist je dat we de perfecte klanttevredenheidsscore van 5/5 op Google hebben?

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

Met zonnepanelen boor je hernieuwbare energie aan. Ze zetten de gratis energie van de zon om in elektriciteit die je in je woning kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat proces staat gekend onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer zet de fotonen van zonlicht om in elektronen van gelijkstroom (DC). Eventjes eenvoudig uitgelegd? Een omvormer zet de spanning om in bruikbare elektriciteit. Je kan kiezen uit drie soorten zonnepanelen in Baasrode.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt, maar ook het duurst.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn cool omdat ze licht en flexibel zijn maar niet zo efficiënt als andere soorten.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer verschillende soorten zonnecellen om ze beter te laten werken, vooral bij weinig licht.
 • Wat zijn de voordelen van het installeren van zonnepanelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Baasrode is een geweldig idee. Om je een kort overzicht te geven.

 • Jouw elektriciteitsrekening gaat omlaag, je bespaart dus geld.
 • Het plaatsen van zonnepanelen in Baasrode is een win-win: je investeert eenmalig en krijgt je geld terug in maximaal 5 jaar.
 • Zonnepanelen in Baasrode kunnen tot 22% van de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Best een goed rendement, toch?
 • Je kan je zonnepanelen overal plaatsen, op het dak, het tuinhuisje of zelfs in de tuin.
 • Je hebt een energiebron die goed werkt en je hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je gaat voor groen en begint met het opwekken van je eigen schone energie. Je helpt het milieu en houdt het schoon voor de komende 25 jaar. Hoe geweldig is dat?
 • Wat is de prijs van jouw zonnepanelen in Baasrode?

  Het is nogal moeilijk om jou een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Baasrode omdat er een paar dingen meespelen.

  1. Hoeveel panelen heb je nodig?

  Meer panelen betekent uiteraard een hoger prijskaartje. We geven je een idee van het aantal panelen dat je nodig kan hebben. Je hebt 6 zonnepanelen nodig voor 1.700 kWh groene energie, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Let wel, deze cijfers variëren naargelang van de locatie en weersomstandigheden. Als je erover denkt om op zonne-energie over te gaan, raden wij je aan om met een deskundige als Enova Solar te spreken om uit te zoeken hoeveel zonnepanelen in Baasrode je nodig hebt.

  2. Variërende kosten voor installatie

  Hoeveel je installatie zal kosten hangt af van hoe complex die is, welke materialen er worden gebruikt en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Ken je je gemiddelde energieverbruik per jaar?

  Jouw gemiddelde energieverbruik helpt je te beslissen hoeveel panelen je nodig hebt om voldoende energie voor je gezin op te wekken. Wist je dat een gemiddeld gezin tussen de 3.000 en 3.500 kWh elektriciteit verbruikt per jaar? Reken dus maar dat je in dat geval 10 à 12 zonnepanelen in Baasrode nodig hebt.

  4. Eventuele extra kosten?

  Als je zonnepanelen installeert is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je volgen hoe je panelen het doen. Dat levert een meerprijs op van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Premies voor zonnepanelen beschikbaar in provincie Baasrode

  De Vlaamse overheid biedt je een premie aan als je zonnepanelen in Baasrode installeert. Wil je daar een graantje van meepikken? Dan is het belangrijk om je zonnepaneleninstallatie te laten uitvoeren door een erkend installateur als Enova Solar en die te laten controleren door Fluvius. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Ook voor jou geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Baasrode

  Tot het eind van 2023 betaal je slechts 6% btw bij het installeren van een omvormer en zonnepanelen in Baasrode. Er is maar één uitzondering. Is je huis minder dan 10 jaar oud? Da betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je ervan? Komen we bij jou enkele zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen. Bovendien zal je veel besparen als je er een aantal laat installeren. Als je jouw impact op het milieu wilt verminderen en resoluut gaat voor groene energie, dan is investeren in zonnepanelen in Baasrode ideaal. Zoek je een professional om zonnepanelen te installeren? Ga dan in zee met Enova Solar. We helpen je graag en geven je bovendien tot wel 35 jaar garantie!

  Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord