enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Denderbelle

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Maak gebruik van zonne-energie, plaats zonnepanelen in Denderbelle

De energiekosten stijgen, dat heb je zeker al gemerkt. Zonnepanelen zijn een geweldige keuze als je in de toekomst wat geld wilt besparen. Het plaatsen van zonnepanelen in Denderbelle heeft zelfs een dubbel voordeel. Je produceert groene energie op een efficiënte en kosteneffectieve manier én je voorkomt dat de elektriciteitsprijzen de pan uit rijzen. Door zonnepanelen in Denderbelle te installeren wek je goedkopere energie op en help je het milieu schoon te houden. Hoe beter het systeem, hoe minder je op lange termijn voor elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas staat klaar om je te helpen met de juiste zonnepanelen. Wij vinden het perfecte systeem voor jou en zorgen ervoor dat het geïnstalleerd wordt tegen een eerlijke prijs. Dit is jouw kans om wat geld te besparen voordat de prijzen nog meer stijgen. Mis die niet!

Waarom investeren in zonnepanelen in Denderbelle een no-brainer is

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, ze verhogen ook de waarde van je huis. Het wordt steeds belangrijker om de energie-efficiëntie van je woning in de gaten te houden, zoals het E-peil en de EPC-ratings. Installeer je zonnepanelen dan zie je de waarde van je huis zo stijgen. Het installeren van zonnepanelen in Denderbelle is sowieso een investering die je op lange termijn terugverdient. Zonne-energie is bovendien goed voor het milieu, want het is hernieuwbaar en schoon. Je bent en handelt dus groen en vervuilt het milieu niet.

Vertrouw op Enova Solar – Je zal er geen spijt van krijgen!

Enova Solar kan je helpen met de beste PV-installaties, thuisbatterij, laadpalen en zonnepanelen in Denderbelle of omgeving. Met onze jarenlange ervaring in zonnepanelen weten we hoe belangrijk het is om kwaliteitsdiensten te leveren en ervoor te zorgen dat alles aan de veiligheidsnormen voldoet. Ons team zorgt ervoor dat jouw project aan al je eisen voldoet en toch rendabel is. Wanneer je met het team van Enova Solar in zee gaat, begeleiden we je van begin tot eind. Je ontvangt meteen een gratis en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Bovendien werken we alleen samen met merken die de beste producten en garanties bieden. Wist je dat we de perfecte klanttevredenheidsscore van 5/5 op Google hebben?

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

Zonnepanelen geven jou de kans om hernieuwbare energie aan te boren. Ze zetten de gratis energie van de zon om in elektriciteit die je in je woning kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen het zonlicht op en zetten het om in elektriciteit. De klus wordt geklaard door een proces dat gekend staat onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer zet vervolgens het zonlicht om in elektriciteit. Even in gewoon Nederlands? Een omvormer zet de spanning om in elektriciteit. Wil je zonnepanelen in Denderbelle installeren, dan heb je de keuze uit drie soorten.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt, maar ook het duurst.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn iets minder efficiënt maar wel lekker licht.
 • Hybride zonnepanelen combineren verschillende soorten cellen zodat ze bij weinig licht beter stroom leveren en bovendien efficiënter zijn.
 • Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Denderbelle heeft enorm veel voordelen. Om je een kort overzicht te geven.

 • Je bespaart geld omdat jouw elektriciteitsrekening verlaagt.
 • Het installeren van zonnepanelen in Denderbelle is een slimme zet, je hoeft immers maar één keer te investeren om er jarenlang de vruchten van te plukken.
 • Het rendement van zonnepanelen in Denderbelle varieert van 15% tot 22%. Nog een keer in mensentaal? Dat betekent dat 15% tot 22% van het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit.
 • Je kan je zonnepanelen zowat overal plaatsen – je dak, tuinhuisje, tuin.
 • Je hebt een krachtbron die het hele huis verlicht.
 • Je wekt je eigen groene en schone energie op, helpt het milieu door CO2-uitstoot te verminderen en draagt bij aan een schonere planeet, en dat minstens 25 jaar lang.
 • Hoeveel kosten jouw zonnepanelen in Denderbelle?

  Een exacte prijs is moeilijk te geven omdat bij het plaatsen van zonnepanelen in Denderbelle de volgende factoren meespelen.

  1. Hoeveel stuks panelen hebt je nodig?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe dieper je uiteraard in de buidel moet tasten. Heb je groene energie nodig? Als je groene energie wilt produceren heb je 6 zonnepanelen nodig voor 1.700 kWh, 10 voor 2.900 kWh, en 18 voor 5.200 kWh. Afhankelijk van de locatie van de zonnepanelen en het weer kunnen deze cijfers variëren. Een tip? Als je zonnepanelen in Denderbelle gaat aanschaffen, zorg er dan voor dat je eerst advies inwint bij professionals als Enova Solar.

  2. De installatiekosten

  De installatiekosten hangen af van de mate van complexiteit, welke materialen je kiest en welke extra’s je toevoegt.

  3. Ken je je gemiddelde energieverbruik per jaar?

  Als je jouw gemiddelde energieverbruik kent, kan je uitrekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je huis van energie te voorzien. Jouw gezin verbruikt waarschijnlijk ongeveer 3.000 à 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Reken dus maar dat je in dat geval 10 à 12 zonnepanelen in Denderbelle nodig hebt.

  4. Eventueel bijkomende kosten

  Als je zonnepanelen installeert is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je volgen hoe je panelen het doen. Dat kost je tussen de 75 en 140 euro extra.

  5. Premies in de provincie Denderbelle voor zonnepanelen

  De Vlaamse overheid geeft je een mooie premie als je fotovoltaïsche zonnepanelen in Denderbelle installeert. Wil je daar een graantje van meepikken? Dan is het essentieel dat een erkend installateur als Enova Solar jouw zonnepanelen installeert, en dat vervolgens Fluvius alles controleert. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Denderbelle geldt ook voor jou!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Denderbelle en omvormers. Jij dus ook! Er is wel iets extra’s om rekening mee te houden. Heb je een nieuwer huis dat jonger is dan 10 jaar? Dan moet je 21% btw betalen voor de batterij als je die samen met de zonnepanelen koopt.

  Wat denk je ervan? Komen we bij jou enkele zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen. Bovendien zal je veel besparen als je er een aantal laat installeren. Wil je gaan voor groen? Investeer dan in zonnepanelen in Denderbelle. Het is dé perfecte manier om jouw impact op het milieu te verminderen. Zoek je een professioneel bedrijf dat exact weet hoe het zonnepanelen moet installeren? Neem dan contact op met Enova Solar. Wij zijn er om je te helpen. We doen dat niet alleen graag, we geven je ook een garantie van tot wel 35 jaar.

  Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord