enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Dikkele

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Profiteer van zonnekracht met zonnepanelen in Dikkele!

Je weet uiteraard dat de energiekosten voortdurend omhoog gaan. Wil je in de toekomst veel geld besparen? Ga dan voor zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen in Dikkele heeft zelfs een dubbel voordeel. Je produceert groene energie op een effectieve en budgetvriendelijke manier en voorkomt een enorme sprong in je elektriciteitsfactuur. Zonnepanelen kopen in Dikkele is een geweldige manier om geld te besparen op jouw energierekening. Je hebt bovendien jarenlang hernieuwbare energie ter beschikking. Hoe efficiënter het systeem, hoe lager jouw elektriciteitsrekening op de lange termijn. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas kan je helpen bij het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnesysteem tegen een goede prijs. Bespaar nu geld voordat de prijzen nog hoger worden!

Waarom investeren in zonnepanelen in Dikkele een cool idee is

Zonnepanelen besparen niet alleen geld op jouw energierekening, ze maken je huis ook een pak waardevoller. De energie-efficiëntie van woningen – denk aan zaken als E-peil en EPC-ratings – wordt steeds belangrijker. Het installeren van zonnepanelen verhoogt de rating van je huis en maakt het een pak waardevoller. Zonnepanelen in Dikkele installeren is een goede investering want je krijgt je geld uiteindelijk helemaal terug. Zonne-energie is bovendien goed voor het milieu, want het is hernieuwbaar en schoon. Je vervuilt het milieu dus niet als je zonnepanelen plaatst.

Kies voor Enova Solar, wij garanderen dat je tevreden zal zijn!

Heb je zonne-energie nodig? Enova Solar kan je helpen met zonnepanelen in Dikkele en omgeving, PV-installaties, thuisbatterij en laadpalen. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou als klant een kwaliteitsservice te bieden die aan alle veiligheidsregels voldoet. Ons team zorgt ervoor dat jouw project aan al je eisen voldoet en toch rendabel is. Ga je in zee met het team van Enova Solar, dan krijg je deskundige begeleiding van A tot Z. Dat begint al bij een zeer transparante, gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Bovendien werken we alleen met de beste merken die kwaliteitsproducten leveren en geweldige prestaties garanderen. Wist je dat we de perfecte klanttevredenheidsscore van 5/5 op Google hebben?

Heb je je ooit afgevraagd hoe zonnepanelen eigenlijk werken?

Zonnepanelen geven jou de kans om hernieuwbare energie aan te boren. Ze gebruiken de gratis energie van de zon om elektriciteit te maken. Hun zonnecellen vangen het zonlicht op en zetten dat om in spanning. Dat proces staat gekend onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer zet vervolgens het zonlicht om in elektriciteit. Even in gewoon Nederlands? Een omvormer zet de spanning om in elektriciteit. Wat zonnepanelen in Dikkele betreft, kan je kiezen uit drie soorten.

 • Monokristallijne panelen zijn superefficiënt maar kosten iets meer.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en buigzaam maar presteren niet zo goed als de omvangrijkere opties.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer verschillende soorten zonnecellen voor een hoger rendement en betere prestaties bij weinig licht.
 • Moet je zonnepanelen nemen? Wat zijn de voordelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Dikkele heeft enorm veel voordelen. We sommen de voordelen even voor je op.

 • Je bespaart geld aangezien je elektriciteitsrekening vermindert.
 • Door zonnepanelen in Dikkele te installeren investeer je slechts één keer en die eenmalige investering betaalt zichzelf terug in drie tot vijf jaar.
 • Zonnepanelen in Dikkele kunnen tot 22% van de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Best een goed rendement, toch?
 • Je plaatst je zonnepanelen overal – op het dak, een tuinhuisje of zelfs in de tuin.
 • Je hebt een energiebron die goed werkt en je hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je gaat voor groen en begint met het opwekken van je eigen schone energie. Je helpt het milieu en houdt het schoon voor de komende 25 jaar. Hoe geweldig is dat?
 • Wat is het prijskaartje van jouw zonnepanelen in Dikkele?

  Een exacte prijs is moeilijk te geven omdat bij het plaatsen van zonnepanelen in Dikkele de volgende factoren meespelen.

  1. Hoeveel panelen heb je nodig?

  Hoe meer panelen, hoe duurder het uiteraard wordt. We geven je een idee van het aantal panelen vereist om een bepaald elektriciteitsniveau te halen. Met 6 panelen krijg je 1.700 kWh, met 10 panelen 2.900 kWh en met 18 panelen 5.200 kWh. Let wel, deze cijfers variëren naargelang van de locatie en weersomstandigheden. Een tip? Als je zonnepanelen in Dikkele gaat aanschaffen, zorg er dan voor dat je eerst advies inwint bij professionals als Enova Solar.

  2. Kosten voor installatie

  De installatiekosten variëren afhankelijk van hoe complex het is, voor welke materialen je kiest en eventuele extra’s die je erbij neemt.

  3. Jouw gemiddeld energieverbruik per jaar

  Ga zeker na wat je gemiddelde energieverbruik is. Aan de hand daarvan kan je bepalen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je huis van stroom te voorzien. Jouw gezin verbruikt waarschijnlijk ongeveer 3.000 à 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Dat betekent dat je 10 tot 12 zonnepanelen in Dikkele nodig hebt.

  4. Eventuele extra kosten?

  Als je fotovoltaïsche panelen plaatst, wil je je misschien ook een monitoringsysteem aanschaffen zodat je kan volgen hoe goed jouw zonnepanelen het doen. Dat levert een meerprijs op van 75 tot 140 euro.

  5. Premies in de provincie Dikkele voor zonnepanelen

  Je kan een premie krijgen van de Vlaamse overheid als je fotovoltaïsche zonnepanelen in Dikkele installeert. Wil je daar een graantje van meepikken? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op een erkende installateur als Enova Solar en alles door Fluvius te laten controleren. Je moet ook een digitale meter hebben.

  Het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Dikkele geldt ook voor jou!

  Tot eind 2023 betaalt iedereen 6% btw bij het laten installeren van een omvormer en zonnepanelen in Dikkele. Dus ook jij! Er is maar één maar. Is je huis minder dan 10 jaar oud? Dan betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je? Mogen we bij jou zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan andere energiebronnen en je krijgt zoveel waar voor je geld. Als je op zoek bent naar manieren om milieuvriendelijker te zijn en groene energie te gebruiken, dan is investeren in zonnepanelen in Dikkele een perfecte keuze. Zoek je een professioneel bedrijf dat exact weet hoe het zonnepanelen moet installeren? Ga dan in zee met Enova Solar. Wij helpen je graag, en geven je zelfs tot wel 35 jaar garantie!

  Vraag nu jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord