enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Edelare

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Plaats zonnepanelen in Edelare en maak gebruik van zonne-energie

De energiekosten zijn de laatste tijd behoorlijk hoog, niet? Wil je in de toekomst geld besparen? Overweeg dan even de installatie van zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen in Edelare heeft zelfs een dubbel voordeel. Je bespaart geld en helpt het milieu door op efficiënte wijze groene stroom te produceren. Zonnepanelen kopen in Edelare is een geweldige manier om geld te besparen op jouw energierekening. Je hebt bovendien jarenlang hernieuwbare energie ter beschikking. Hoe efficiënter het systeem, hoe minder je na verloop van tijd voor je elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag bij het kiezen en plaatsen van het voor jou beste systeem tegen een scherpe prijs. Mis deze geweldige deal niet. Profiteer er nu van, voordat de prijzen nog meer stijgen.

Waarom investeren in zonnepanelen in Edelare best een goed idee is!

Zonnepanelen zijn niet alleen een slimme en kosteneffectieve zet om je elektriciteitsfactuur te verlagen, ze verhogen ook de waarde van je huis. Energie-efficiëntie van woningen wordt een steeds belangrijker thema, denk aan zaken als het E-peil en de EPC-ratings. Installeer je zonnepanelen dan zie je de waarde van je huis zo stijgen. Zonnepanelen in Edelare installeren is een goede investering want je krijgt je geld uiteindelijk helemaal terug. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar en schoon is. Je vervuilt het milieu dus niet als je zonnepanelen plaatst.

Doe een beroep op Enova Solar: je zal zeker tevreden zijn!

Heb je zonne-energie nodig? Enova Solar kan je helpen met zonnepanelen in Edelare en omgeving, PV-installaties, thuisbatterij en laadpalen. We zijn al een hele tijd actief en weten dus als geen ander dat het belangrijk is topservice te geven en iedereen en alles veilig te houden. We zorgen er dan ook voor dat jouw project en alles wat je nodig hebt betaalbaar blijft en rendabel is. Werk je samen met het team van Enova Solar dan krijg je de beste begeleiding. Dat begint al bij een zeer transparante, gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Wij werken bovendien alleen met de beste merken die garant staan voor producten en prestaties van topkwaliteit. En raad eens? Onze Google beoordelingen zijn allemaal top 5-sterren!

Nieuwsgierig naar de werking van zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om groene energie op te wekken. Ze zetten het gratis zonlicht om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat fotovoltaïsche energie wordt genoemd. Een omvormer neemt de energie van de zon op en zet die vervolgens om in gelijkstroom (DC). Eventjes eenvoudig uitgelegd? Een omvormer zet de spanning om in bruikbare elektriciteit. Inzake zonnepanelen in Edelare heb je drie opties.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar ook iets duurder.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn iets minder efficiënt maar wel lekker licht.
 • Hybride zonnepanelen combineren verschillende soorten cellen zodat ze bij weinig licht beter stroom leveren en bovendien efficiënter zijn.
 • Moet je zonnepanelen nemen? Wat zijn de voordelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Edelare heeft enorm veel voordelen. Om je een kort overzicht te geven.

 • Jouw elektriciteitsrekening gaat omlaag, je bespaart dus geld.
 • Door het plaatsen van zonnepanelen in Edelare doe je een geweldige investering. Binnen de kortste keren zal je de besparingen gaan zien.
 • Het rendement is enorm. Zonnepanelen in Edelare kunnen 15 tot 22% van het zonlicht omzetten in energie.
 • Je plaatst je zonnepanelen flexibel op je dak, tuinhuis en zelfs in de tuin.
 • Je beschikt over een betrouwbare energiebron die het hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je genereert je eigen groene energie, helpt het milieu door de CO2-uitstoot te verminderen en maakt de planeet 25+ jaar lang schoner.
 • Wat is de kostprijs voor jouw zonnepanelen in Edelare?

  Het is vrij moeilijk om een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Edelare omdat er een paar factoren meespelen.

  1. Wat is het aantal panelen dat je nodig hebt?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe hoger het prijskaartje klimt. We geven je een idee van het aantal panelen vereist om een bepaald elektriciteitsniveau te halen. Voor 1.700 kWh schone energie heb je 6 zonnepanelen nodig. 10 panelen leveren 2.900 kWh op en 18 panelen 5.200 kWh. Deze getallen veranderen afhankelijk van de locatie waar je je bevindt en de weersomstandigheden. Wil je weten hoeveel zonnepanelen in Edelare je nodig hebt? Dan win je het best advies in bij een professional als Enova Solar.

  2. Installatiekosten

  Deze zijn afhankelijk van de complexiteit van je installatie, de kwaliteit van de gebruikte materialen en eventuele extra voorzieningen die je wilt inbouwen.

  3. Ken je je gemiddelde energieverbruik per jaar?

  Je gebruikelijke energieverbruik kennen is nuttig om uit te rekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om voldoende elektriciteit voor je huis te genereren. Wist je dat een gemiddeld gezin jaarlijks ongeveer 3.500 kWh elektriciteit verbruikt? In dat geval heb je 10 à 12 zonnepanelen in Edelare nodig.

  4. Eventueel extra kosten?

  Als je zonnepanelen plaatst is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je in de gaten houden hoe ze presteren. Dat kost je tussen de 75 en 140 euro extra.

  5. Premies voor zonnepanelen beschikbaar in provincie Edelare

  Van de Vlaamse overheid kan je een speciale zonnepanelenpremie krijgen als je fotovoltaïsche panelen in Edelare installeert. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Dan is het belangrijk om jouw zonnepanelen te laten installeren door Enova Solar en te laten controleren door Fluvius – beide erkende professionals. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Edelare is er ook voor jou!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Edelare en omvormers. Jij dus ook! Helaas is er één maar. Heb je een huis dat jonger is dan 10 jaar? Dan moet je 21% btw betalen voor de batterij als je die samen met de zonnepanelen koopt.

  Wat denk je ervan? Komen we bij jou enkele zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan andere traditionele energiebronnen, bovendien betalen ze je investering ruimschoots terug. Als je op zoek bent naar manieren om milieuvriendelijker te zijn en groene energie te gebruiken, dan is investeren in zonnepanelen in Edelare een perfecte keuze. Zoek je een professioneel bedrijf dat exact weet hoe het zonnepanelen moet installeren? Schakel dan Enova Solar in. Wij helpen je graag en geven je een garantie van tot wel 35 jaar. Geen zorgen!

  Vraag zo snel mogelijk jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord