enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Elene

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Profiteer van zonnekracht met zonnepanelen in Elene!

Je weet uiteraard dat de energiekosten voortdurend omhoog gaan. Wil je in de toekomst geld besparen? Overweeg dan even de installatie van zonnepanelen. Met het installeren van zonnepanelen in Elene vang je meteen twee vliegen in één klap. Je produceert groene energie op een superefficiënte en budgetvriendelijke manier en zorgt er zo voor dat je elektriciteitsfactuur niet de pan uit rijst. Het installeren van zonnepanelen in Elene kan je helpen geld te besparen. Tegelijk krijg je toegang tot schone, hernieuwbare energie. Hoe efficiënter het systeem, hoe lager jouw elektriciteitsrekening op de lange termijn. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas staat klaar om je te helpen met de juiste zonnepanelen. Wij vinden het perfecte systeem voor jou en zorgen ervoor dat het geïnstalleerd wordt tegen een eerlijke prijs. Profiteer nu van deze geldbesparende kans voordat de prijzen nog meer stijgen!

Waarom investeren in zonnepanelen in Elene het beste idee ever is!

Zonnepanelen besparen niet alleen geld op jouw energierekening, ze maken je huis ook een pak waardevoller. Het wordt inderdaad steeds belangrijker om je huis energie-efficiënt te houden, denk aan het E-peil en de EPC-ratings. Het installeren van zonnepanelen verhoogt de rating van je huis en maakt het een pak waardevoller. Investeren in zonnepanelen op Elene is zeker een goed idee, want je krijgt het geld uiteindelijk terug. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar is en geen vervuiling veroorzaakt. Je helpt het milieu dus schoon te houden en vervuilt de planeet niet.

Ga in zee met Enova Solar: 100% klantentevredenheid gegarandeerd!

Enova Solar is gespecialiseerd in het installeren van PV-installaties, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen in Elene en omgeving. Met onze jarenlange professionele ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou een kwaliteitsservice te bieden die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ons team zal je project goed uitvoeren en jou geld doen besparen. Werk samen met het team van Enova Solar en je wordt bij elke stap geholpen. Om te beginnen ontvang je een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen – geheel vrijblijvend! Bovendien werken we alleen met merken die de beste producten en garanties bieden. Heb je het al gezien? We hebben een rating van 5/5 op Google!

Heb je je ooit afgevraagd hoe zonnepanelen eigenlijk werken?

Met zonnepanelen boor je hernieuwbare energie aan. Ze zetten de gratis energie van de zon om in elektriciteit die je in je woning kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat we fotovoltaïsche energie noemen. Omvormers nemen het zonlicht en zetten het om in gelijkstroom. Even in gewoon Nederlands? Een omvormer zet de spanning om in elektriciteit. Wil je zonnepanelen in Elene installeren, dan heb je de keuze uit drie soorten.

 • Monokristallijne panelen zijn superefficiënt maar kosten iets meer.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en flexibel maar niet zo krachtig als andere types.
 • Hybride zonnepanelen combineren verschillende soorten cellen zodat ze bij weinig licht beter stroom leveren en bovendien efficiënter zijn.
 • Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

  Zonnepanelen in Elene laten plaatsen is een geweldig idee want er zijn zoveel voordelen aan verbonden. We lijsten ze even voor jou op.

 • Jouw elektriciteitsrekening gaat omlaag, je bespaart dus geld.
 • Het plaatsen van zonnepanelen in Elene is een win-win: je investeert eenmalig en krijgt je geld terug in maximaal 5 jaar.
 • Zonnepanelen in Elene hebben best een hoog rendement, ze zetten 15 à 22% van de energie van de zon om in elektriciteit.
 • Je plaatst je zonnepanelen overal – op het dak, een tuinhuisje of zelfs in de tuin.
 • Je hebt een betrouwbare energiebron die jouw hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je gaat voor groen en begint met het opwekken van je eigen schone energie. Je helpt het milieu en houdt het schoon voor de komende 25 jaar. Hoe geweldig is dat?
 • Wat is de prijs van jouw zonnepanelen in Elene?

  Het is nogal moeilijk om jou een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Elene omdat er een paar dingen meespelen.

  1. Het aantal panelen dat je nodig hebt

  Meer panelen betekent uiteraard een hoger prijskaartje. We geven je even een indicatie. Met 6 panelen krijg je 1.700 kWh, met 10 panelen 2.900 kWh en met 18 panelen 5.200 kWh. Deze getallen veranderen afhankelijk van de locatie waar je je bevindt en de weersomstandigheden. Een tip? Als je zonnepanelen in Elene gaat aanschaffen, zorg er dan voor dat je eerst advies inwint bij professionals als Enova Solar.

  2. De installatiekosten

  De installatiekosten variëren afhankelijk van hoe complex het is, voor welke materialen je kiest en eventuele extra’s die je erbij neemt.

  3. Weet je hoeveel energie je per jaar verbruikt?

  Jouw gemiddelde energieverbruik helpt je te beslissen hoeveel panelen je nodig hebt om voldoende energie voor je gezin op te wekken. Jouw gezin verbruikt waarschijnlijk ongeveer 3.000 à 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Is dat bij jou het geval? Dan reken je het best op 10 à 12 zonnepanelen in Elene.

  4. Eventueel nog extra kosten?

  Als je zonnepanelen aanschaft, is het een goed idee om ook een systeem aan te schaffen dat bijhoudt hoe goed ze presteren. Dat kost je tussen de 75 en 140 euro extra.

  5. Subsidies voor zonnepanelen van provincie Elene

  Van de Vlaamse overheid kan je een speciale zonnepanelenpremie krijgen als je fotovoltaïsche panelen in Elene installeert. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Doe in dat geval zeker een beroep op een erkend installateur als Enova Solar en zorg ervoor dat de installatie door Fluvius wordt gekeurd. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Elene geldt ook voor jou!

  Ook jij betaalt slechts 6% btw als je voor eind 2023 zonnepanelen in Elene laat installeren. Helaas is er één maar. Is je huis minder dan 10 jaar oud? Da betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je? Klaar om zonnepanelen te laten installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen. Bovendien zal je veel besparen als je er een aantal laat installeren. Ga voor groen en investeer in zonnepanelen in Elene. Het is een geweldige manier om een positief effect te hebben op het milieu. Een ervaren professional nodig om jouw zonnepanelen te installeren? Ga dan in zee met Enova Solar. Wij helpen je graag en geven je een garantie van tot wel 35 jaar. Geen zorgen!

  Vraag meteen jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord