enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Etikhove

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Gebruik de energie van de zon met zonnepanelen in Etikhove

Tja, die energierekeningen blijven maar stijgen, niet? Zonnepanelen zijn een geweldige manier om in de toekomst geld te besparen. Het installeren van zonnepanelen in Etikhove is eigenlijk een no-brainer. Je bespaart geld en helpt het milieu door op efficiënte wijze groene stroom te produceren. Laat zonnepanelen installeren in Etikhove. Het zal je energierekening verlagen en ze geven je schone, hernieuwbare energie, jarenlang! Hoe beter je systeem is en draait, hoe lager je elektriciteitsrekening uiteindelijk zal uitvallen. Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag verder met het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnepanelensysteem, en doet dat tegen een goede prijs. Bespaar nu geld voordat de prijzen nog hoger worden!

Waarom investeren in zonnepanelen in Etikhove een no-brainer is

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, ze verhogen ook de waarde van je huis. Energie-efficiëntie van woningen – zoals het E-peil en de EPC-ratings – wordt tegenwoordig steeds belangrijker. De installatie van zonnepanelen verhoogt de waarde van je huis en de aantrekkingskracht ervan. Investeren in zonnepanelen op Etikhove is zeker een goed idee, want je krijgt het geld uiteindelijk terug. Zonne-energie is bovendien goed voor het milieu, want het is hernieuwbaar en schoon. Dat betekent dat je geen emissies of vervuilende stoffen produceert die het milieu kunnen schaden.

Ga in zee met Enova Solar – Tevredenheid gegarandeerd!

Enova Solar kan je helpen met de beste PV-installaties, thuisbatterij, laadpalen en zonnepanelen in Etikhove of omgeving. Met onze jarenlange professionele ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou een kwaliteitsservice te bieden die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ons team zorgt ervoor dat jouw project aan al je eisen voldoet en toch rendabel is. Wanneer je samenwerkt met het team van Enova Solar kan je rekenen op deskundige hulp van A tot Z. Om te beginnen bezorgen we je een gratis, duidelijke en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Bovendien werken we alleen samen met merken die de beste producten en garanties bieden. Wist je dat we een perfecte score van 5/5 op Google hebben?

Nieuwsgierig naar de werking van zonnepanelen?

Met zonnepanelen boor je hernieuwbare energie aan. Ze zetten het gratis zonlicht om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen de geweldige gratis energie van de zon op en zetten die om in stroom. Dat gebeurt via een proces dat de naam fotovoltaïsche energie heeft gekregen. Omvormers nemen het zonlicht en zetten het om in gelijkstroom. Even in mensentaal? Een omvormer zet gewone spanning om in elektriciteit die je kan gebruiken. Je kan kiezen uit drie types zonnepanelen in Etikhove.

 • Monokristallijne panelen zijn superefficiënt maar niet goedkoop.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en buigbaar maar niet zo efficiënt als andere types.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer soorten zonnecellen zodat je meer waar krijgt voor je geld met een betere efficiëntie en prestaties, ook bij weinig licht.
 • Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen?

  Het installeren van zonnepanelen in Etikhove is een totale win-win! Om je een kort overzicht te geven.

 • Je bespaart geld aangezien je elektriciteitsrekening vermindert.
 • Door te investeren in zonnepanelen in Etikhove verdien je je geld binnen de kortste keren terug, meestal tussen de drie à vijf jaar.
 • Zonnepanelen in Etikhove kunnen tot 22% van de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Best een goed rendement, toch?
 • Je kan creatief zijn met de plaats waar je je zonnepanelen plaatst – dak, tuinhuisje, tuin – de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Je hebt een energiebron die goed werkt en je hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je genereert groene, schone energie en helpt de planeet met slechts één actie. Je vermindert CO2 en hebt een blijvende impact, tot 25 jaar lang!
 • Wat is de prijs van jouw zonnepanelen in Etikhove?

  Een exacte prijs is moeilijk te geven omdat bij het plaatsen van zonnepanelen in Etikhove de volgende factoren meespelen.

  1. Hoeveel stuks panelen hebt je nodig?

  Meer panelen betekent uiteraard een hoger prijskaartje. We geven je even een indicatie. Je hebt 6 zonnepanelen nodig voor 1.700 kWh groene energie, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Let wel, deze cijfers variëren naargelang van de locatie en weersomstandigheden. Wil je weten hoeveel zonnepanelen in Etikhove je nodig hebt? Dan win je het best advies in bij een professional als Enova Solar.

  2. Kosten om zonnepanelen te installeren

  Hoeveel je installatie zal kosten hangt af van hoe complex die is, welke materialen er worden gebruikt en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Hoeveel energie verbruik je gewoonlijk per jaar?

  Als je weet hoeveel energie je gebruikt, kan je bepalen hoeveel zonnepanelen je moet aanschaffen zodat je gezin genoeg stroom heeft. Het is gek hoeveel elektriciteit een gemiddeld gezin gebruikt, meestal is dat tussen de 3.000 en 3.500 kWh per jaar. Heb je een gemiddeld gezin? Reken in dat geval op 10 à 12 zonnepanelen in Etikhove.

  4. Eventueel bijkomende kosten

  Installeer je fotovoltaïsche panelen, dan wil je misschien ook investeren in een monitoringsysteem waarmee je de prestaties van je zonnepanelen kan volgen. Reken in dat geval op een extra prijs van 75 tot 140 euro.

  5. Mooie premies voor zonnepanelen in provincie Etikhove

  Van de Vlaamse overheid kan je een speciale zonnepanelenpremie krijgen als je fotovoltaïsche panelen in Etikhove installeert. Wil je daar een graantje van meepikken? In dat geval is het belangrijk om je zonnepaneleninstallatie te laten uitvoeren door een erkend installateur als Enova Solar en te laten controleren door Fluvius. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Ja hoor, het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Etikhove geldt ook voor jou!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Etikhove en omvormers. Jij dus ook! Helaas is er één maar. Heb je een huis dat jonger is dan 10 jaar? Dan zal je 21% btw moeten ophoesten voor de batterij die je eventueel extra koopt bij die zonnepanelen.

  Wat denk je? Mogen we bij jou zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen. Bovendien zal je veel besparen als je er een aantal laat installeren. Wil je gaan voor groen? Investeer dan in zonnepanelen in Etikhove. Het is dé perfecte manier om jouw impact op het milieu te verminderen. Zoek je een professioneel bedrijf dat exact weet hoe het zonnepanelen moet installeren? Neem dan contact op met Enova Solar. Wij helpen je graag uit de brand met een garantie tot wel 35 jaar!

  Vraag nu jouw offerte aan. Wacht niet langer!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord