enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Everbeek

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Plaats zonnepanelen in Everbeek en tap zoete zonne-energie af

Tja, die energierekeningen blijven maar stijgen, niet? Wil je in de toekomst geld besparen? Kies dan resoluut voor zonnepanelen. Met het installeren van zonnepanelen in Everbeek vang je meteen twee vliegen in één klap. Je produceert efficiënt en goedkoop groene energie én bespaart geld op je elektriciteitsrekening. Zonnepanelen kopen in Everbeek is een geweldige manier om geld te besparen op jouw energierekening. Je hebt bovendien jarenlang hernieuwbare energie ter beschikking. Hoe efficiënter jouw systeem is, hoe minder je op lange termijn voor je elektriciteit betaalt. Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag verder met het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnepanelensysteem, en doet dat tegen een goede prijs. Dit is jouw kans om wat geld te besparen voordat de prijzen nog meer stijgen. Mis die niet!

Waarom investeren in zonnepanelen in Everbeek het beste idee ever is!

Zonnepanelen besparen je niet alleen geld, ze geven je huis ook een boost in waarde. Energie-efficiëntie van woningen – zoals het E-peil en de EPC-ratings – wordt tegenwoordig steeds belangrijker. De installatie van zonnepanelen verhoogt je ratings en bezorgt je huis meer waarde. Zonnepanelen installeren in Everbeek is een slimme zet die jou op lange termijn geld bespaart. Zonne-energie is bovendien goed voor het milieu, want het is hernieuwbaar en schoon. Je vervuilt het milieu dus niet als je zonnepanelen plaatst.

Vertrouw op Enova Solar – Je zal er geen spijt van krijgen!

Enova Solar is gespecialiseerd in het installeren van PV-installaties, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen in Everbeek en omgeving. Als professionals met jaren ervaring op de teller begrijpen we hoe belangrijk het is kwaliteitsdiensten te leveren die aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ons team zal je project goed uitvoeren en jou geld doen besparen. Wanneer je met het team van Enova Solar in zee gaat, begeleiden we je van begin tot eind. Je ontvangt om te beginnen een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen, zonder enige verplichting. We werken bovendien alleen met merken die de beste producten en tevredenheidsgaranties geven. Wist je dat we de perfecte klanttevredenheidsscore van 5/5 op Google hebben?

Fijn om te weten: hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om groene energie op te wekken. Ze zetten de gratis energie van de zon om in bruikbare elektriciteit. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat fotovoltaïsche energie wordt genoemd. Een omvormer zet de fotonen van zonlicht om in elektronen van gelijkstroom (DC). In principe neemt een omvormer dus de spanning op en zet die om in bruikbare elektriciteit. Je hebt drie opties voor zonnepanelen in Everbeek om uit te kiezen.

 • Monokristallijne panelen zijn superefficiënt maar niet goedkoop.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn cool omdat ze licht en flexibel zijn maar niet zo efficiënt als andere soorten.
 • Hybride zonnepanelen combineren verschillende soorten cellen zodat ze bij weinig licht beter stroom leveren en bovendien efficiënter zijn.
 • Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Everbeek is meer dan zinvol omdat het een aantal geweldige voordelen heeft. We lijsten ze even voor jou op.

 • Je bespaart geld omdat jouw elektriciteitsrekening verlaagt.
 • Door te investeren in zonnepanelen in Everbeek verdien je je geld binnen de kortste keren terug, meestal tussen de drie à vijf jaar.
 • Zonnepanelen in Everbeek kunnen tot 22% van het zonlicht omzetten in elektriciteit – een behoorlijk geweldig rendement.
 • Je kan je zonnepanelen praktisch overal plaatsen – op je dak, in de tuin, op een tuinhuisje – waar je maar wilt.
 • Je hebt een betrouwbare energiebron die jouw hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je wekt je eigen groene en schone energie op, helpt het milieu door CO2-uitstoot te verminderen en draagt bij aan een schonere planeet, en dat minstens 25 jaar lang.
 • Wat is de kostprijs voor jouw zonnepanelen in Everbeek?

  Het is nogal moeilijk om jou een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Everbeek omdat er een paar dingen meespelen.

  1. Het aantal panelen dat je nodig hebt

  Meer panelen betekent uiteraard een hoger prijskaartje. Even een indicatie? Voor 1.700 kWh schone energie heb je 6 zonnepanelen nodig. 10 panelen leveren 2.900 kWh op en 18 panelen 5.200 kWh. Deze getallen veranderen afhankelijk van waar je woning ligt en hoe het weer is. Onze tip? Als je overweegt om zonnepanelen in Everbeek aan te schaffen, praat dan eerst even met een professional als Enova Solar zodat je weet hoeveel je er precies nodig hebt.

  2. Kosten om zonnepanelen te installeren

  De kosten van jouw installatie hangen af van hoe ingewikkeld ze is, voor welke materialen je kiest en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Ken je je gemiddelde energieverbruik per jaar?

  Ga na hoeveel energie je gewoonlijk gebruikt om uit te vissen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor je gezin. Geloof het of niet, een gemiddeld gezin verbruikt 3.000 tot 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Heb je een gemiddeld gezin? Reken in dat geval op 10 à 12 zonnepanelen in Everbeek.

  4. Eventueel nog extra kosten?

  Als je zonnepanelen aanschaft, is het een goed idee om ook een systeem aan te schaffen dat bijhoudt hoe goed ze presteren. Dat kost je tussen de 75 en 140 euro extra.

  5. Provincie Everbeek biedt mooie premies op zonnepanelen

  Je kan een premie krijgen van de Vlaamse overheid als je fotovoltaïsche zonnepanelen in Everbeek installeert. Wil je daarvan profiteren? In dat geval is het belangrijk om je zonnepaneleninstallatie te laten uitvoeren door een erkend installateur als Enova Solar en te laten controleren door Fluvius. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Everbeek ook voor Jou? Jazeker!

  Ook jij betaalt slechts 6% btw als je voor eind 2023 zonnepanelen in Everbeek laat installeren. Er is maar één uitzondering. Heb je een nieuwer huis dat jonger is dan 10 jaar? Dan moet je 21% btw op de batterij betalen indien je daarvoor kiest bij de aankoop van je zonnepanelen.

  Wat denk je? Klaar om zonnepanelen te laten installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen, en ze leveren je veel geld op als je ze installeert. Als je op zoek bent naar manieren om milieuvriendelijker te zijn en groene energie te gebruiken, dan is investeren in zonnepanelen in Everbeek een perfecte keuze. Zoek je een professional om zonnepanelen te installeren? Doe dan een beroep op Enova Solar. Wij zijn er om je te helpen. We doen dat niet alleen graag, we geven je ook een garantie van tot wel 35 jaar.

  Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord