enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Geraardsbergen

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Maak gebruik van zonne-energie, plaats zonnepanelen in Geraardsbergen

Je weet dat de energiekosten stijgen, toch? Wil je in de toekomst geld besparen? Overweeg dan even de installatie van zonnepanelen. Met het installeren van zonnepanelen in Geraardsbergen bespaar je geld en help je tegelijkertijd het milieu. Je produceert efficiënt en goedkoop groene energie én bespaart geld op je elektriciteitsrekening. Het installeren van zonnepanelen in Geraardsbergen kan je helpen geld te besparen. Tegelijk krijg je toegang tot schone, hernieuwbare energie. Hoe beter je systeem werkt, hoe lager je elektriciteitsrekening na verloop van tijd zal zijn. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas staat klaar om je te helpen met de juiste zonnepanelen. Wij vinden het perfecte systeem voor jou en zorgen ervoor dat het geïnstalleerd wordt tegen een eerlijke prijs. Dit is jouw kans om wat geld te besparen voordat de prijzen nog meer stijgen. Mis die niet!

Waarom het plaatsen van zonnepanelen in Geraardsbergen zo’n geweldig idee is

Zonnepanelen besparen je niet alleen geld, ze geven je huis ook een boost in waarde. Energie-efficiëntie van woningen – zoals het E-peil en de EPC-ratings – wordt tegenwoordig steeds belangrijker. De installatie van zonnepanelen verhoogt deze ratings en dus ook de waarde van je huis. Zonnepanelen in Geraardsbergen plaatsen is een goede investering die jou op lange termijn geld bespaart. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar en schoon is. Je doet dus iets goeds voor het milieu door er geen vervuilende stoffen in achter te laten.

Vertrouw op Enova Solar – Je zal er geen spijt van krijgen!

Bij Enova Solar zijn we experts in het opzetten van zonnestroomsystemen, inclusief zonnepanelen in Geraardsbergen en omgeving, en de bijbehorende thuisbatterij en laadpalen. Als professionals met jaren ervaring op de teller begrijpen we hoe belangrijk het is kwaliteitsdiensten te leveren die aan alle veiligheidsnormen voldoen. We zorgen er dan ook voor dat jouw project en alles wat je nodig hebt betaalbaar blijft en rendabel is. Wanneer je met het team van Enova Solar in zee gaat, begeleiden we je van begin tot eind. Je krijgt om te beginnen een volledig duidelijke en gedetailleerde offerte voor zonnepanelen, zonder enige verplichting. Bovendien werken we alleen met merken die de beste producten en garanties bieden. Heb je het al gezien? We hebben een rating van 5/5 op Google!

Hoe werken zonnepanelen eigenlijk?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om groene energie op te wekken. Ze zetten de gratis energie van de zon om in bruikbare elektriciteit. Hun zonnecellen vangen het zonlicht op en zetten dat om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat fotovoltaïsche energie wordt genoemd. Een omvormer zet de fotonen van de zon dan om in elektrische stroom. Even in mensentaal? Een omvormer zet gewone spanning om in elektriciteit die je kan gebruiken. Wat zonnepanelen in Geraardsbergen betreft, kan je kiezen uit drie soorten.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar ook het duurst.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en flexibel maar niet zo krachtig als andere types.
 • Hybride zonnepanelen combineren verschillende soorten cellen zodat ze bij weinig licht beter stroom leveren en bovendien efficiënter zijn.
 • Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

  Zonnepanelen in Geraardsbergen laten plaatsen is een geweldig idee want er zijn zoveel voordelen aan verbonden. Om je een kort overzicht te geven.

 • Je bespaart geld omdat je elektriciteitsrekening daalt.
 • Door zonnepanelen in Geraardsbergen te installeren investeer je slechts één keer en die eenmalige investering betaalt zichzelf terug in drie tot vijf jaar.
 • Zonnepanelen in Geraardsbergen kunnen tot 22% van de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Best een goed rendement, toch?
 • Je kan je zonnepanelen overal plaatsen, op het dak, het tuinhuisje of zelfs in de tuin.
 • Je beschikt over een betrouwbare energiebron die het hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je genereert je eigen groene energie, helpt het milieu door de CO2-uitstoot te verminderen en maakt de planeet 25+ jaar lang schoner.
 • Wat zijn de kosten van jouw zonnepanelen in Geraardsbergen?

  Het is moeilijk te bepalen hoeveel het je zal kosten om zonnepanelen te installeren in Geraardsbergen. Er spelen immers een aantal zaken mee die de prijs beïnvloeden.

  1. Hoeveel panelen heb je nodig?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe duurder het wordt. Even een indicatie? Om 1.700 kWh groene stroom of energie op te wekken heb je 6 zonnepanelen nodig, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Deze getallen veranderen afhankelijk van waar je woning ligt en hoe het weer is. Een tip? Als je zonnepanelen in Geraardsbergen gaat aanschaffen, zorg er dan voor dat je eerst advies inwint bij professionals als Enova Solar.

  2. Kosten voor installatie

  Hoeveel je installatie zal kosten hangt af van hoe complex die is, welke materialen er worden gebruikt en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Ken je je gemiddelde energieverbruik per jaar?

  Je gebruikelijke energieverbruik kennen is nuttig om uit te rekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om voldoende elektriciteit voor je huis te genereren. Wist je dat een gemiddeld gezin tussen de 3.000 en 3.500 kWh elektriciteit verbruikt per jaar? Is dat bij jou het geval? Dan reken je het best op 10 à 12 zonnepanelen in Geraardsbergen.

  4. Eventuele extra kosten?

  Installeer je fotovoltaïsche panelen, dan wil je misschien ook investeren in een monitoringsysteem waarmee je de prestaties van je zonnepanelen kan volgen. Dat betekent een extra prijs van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Premies voor zonnepanelen in de provincie Geraardsbergen

  De Vlaamse overheid biedt je een premie aan als je zonnepanelen in Geraardsbergen installeert. Wil je daarvan genieten? Dan is het essentieel dat een erkend installateur als Enova Solar jouw zonnepanelen installeert, en dat vervolgens Fluvius alles controleert. Je moet je ook een digitale meter aanschaffen.

  Ook voor jou geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Geraardsbergen

  Tot het eind van 2023 betaal je slechts 6% btw bij het installeren van een omvormer en zonnepanelen in Geraardsbergen. Er is wel iets extra’s om rekening mee te houden. Is je woning jonger dan 10 jaar? In dat geval moet je 21% btw betalen op de batterij die je eventueel bij je zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je ervan? Kunnen we bij jou zonnepanelen plaatsen?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen, en ze leveren je veel geld op als je ze installeert. Ga voor groen en investeer in zonnepanelen in Geraardsbergen. Het is een geweldige manier om een positief effect te hebben op het milieu. Zoek je een professioneel bedrijf dat exact weet hoe het zonnepanelen moet installeren? Bel of mail Enova Solar! Wij helpen je graag en geven je een garantie van tot wel 35 jaar. Geen zorgen!

  Vraag zo snel mogelijk jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord