enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Kemzeke

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Profiteer van zonnekracht met zonnepanelen in Kemzeke!

Ook jij hebt waarschijnlijk al gemerkt hoe de energiekosten stijgen. Zonnepanelen zijn een geweldige manier om in de toekomst geld te besparen. Door het plaatsen van zonnepanelen in Kemzeke vang je meteen twee vliegen in één klap. Je produceert groene energie op een efficiënte en kosteneffectieve manier én je voorkomt dat de elektriciteitsprijzen de pan uit rijzen. Het installeren van zonnepanelen in Kemzeke kan je helpen geld te besparen. Tegelijk krijg je toegang tot schone, hernieuwbare energie. Hoe efficiënter jouw systeem is, hoe minder je op lange termijn voor je elektriciteit betaalt. Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag verder met het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnepanelensysteem, en doet dat tegen een goede prijs. Maak gebruik van deze kans om geld te besparen voordat de elektriciteitsprijzen nog meer de hoogte in schieten.

Waarom het plaatsen van zonnepanelen in Kemzeke zo’n geweldig idee is

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, ze verhogen ook de waarde van je huis. E-peil en EPC-ratings worden immers steeds belangrijker als het gaat om de energie-efficiëntie van onze huizen. Het installeren van zonnepanelen verhoogt de rating van je huis en maakt het een pak waardevoller. Zonnepanelen installeren in Kemzeke is de investering helemaal waard. Je krijgt je geld uiteindelijk helemaal terug. Zonne-energie is bovendien goed voor het milieu, want het is hernieuwbaar en schoon. Je doet dus iets goeds voor het milieu door er geen vervuilende stoffen in achter te laten.

Vertrouw op Enova Solar – Tevredenheid gegarandeerd!

Enova Solar kan jou voorzien van PV-installaties, thuisbatterij, laadpalen en zonnepanelen in Kemzeke en omgeving, zonder moeite. Als professionals met jaren ervaring op de teller begrijpen we hoe belangrijk het is kwaliteitsdiensten te leveren die aan alle veiligheidsnormen voldoen. We zorgen ervoor dat je project aan alle eisen voldoet en toch betaalbaar en rendabel blijft. Werk samen met het team van Enova Solar en je wordt bij elke stap geholpen. Je ontvangt om te beginnen een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen, zonder enige verplichting. Daarnaast werken we uitsluitend met merken die de allerbeste product- en rendementsgaranties voorleggen. Heb je het al gezien? We hebben een rating van 5/5 op Google!

Heb je je ooit afgevraagd hoe zonnepanelen eigenlijk werken?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om hernieuwbare energie aan te boren. Ze zetten de gratis energie van de zon om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat proces staat gekend onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer neemt de energie van de zon op en zet die vervolgens om in gelijkstroom (DC). In principe neemt een omvormer dus de spanning op en zet die om in bruikbare elektriciteit. Je kan kiezen uit drie soorten zonnepanelen in Kemzeke.

 • Monokristallijne panelen zijn superefficiënt maar kosten iets meer.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn iets minder efficiënt maar wel lekker licht.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren verschillende soorten zonnecellen zodat ze efficiënter zijn en ook werken als er weinig zonlicht is.
 • Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen?

  Het installeren van zonnepanelen in Kemzeke is een totale win-win! We sommen de voordelen even voor je op.

 • Je bespaart geld aangezien je elektriciteitsrekening vermindert.
 • Door te investeren in zonnepanelen in Kemzeke verdien je al je geld terug in slechts 3 à 5 jaar, en dat is een slimme zet.
 • Het rendement is enorm. Zonnepanelen in Kemzeke kunnen 15 tot 22% van het zonlicht omzetten in energie.
 • Je kan creatief zijn met de plaats waar je je zonnepanelen plaatst – dak, tuinhuisje, tuin – de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Je beschikt over een betrouwbare energiebron die het hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je produceert groene energie, vermindert jouw ecologische voetafdruk en maakt de planeet beter voor de komende 25 jaar. Zo eenvoudig is het.
 • Wat is de prijs van jouw zonnepanelen in Kemzeke?

  Het is moeilijk te bepalen hoeveel het je zal kosten om zonnepanelen te installeren in Kemzeke. Er spelen immers een aantal zaken mee die de prijs beïnvloeden.

  1. Hoeveel stuks panelen hebt je nodig?

  Meer panelen betekent uiteraard een hoger prijskaartje. We geven je een idee van het aantal panelen dat je nodig kan hebben. Voor 1.700 kWh schone energie heb je 6 zonnepanelen nodig. 10 panelen leveren 2.900 kWh op en 18 panelen 5.200 kWh. Deze aantallen veranderen afhankelijk van de locatie en de weersomstandigheden. Wil je weten hoeveel zonnepanelen in Kemzeke je nodig hebt? Dan win je het best advies in bij een professional als Enova Solar.

  2. De installatiekosten

  De installatiekosten hangen af van de mate van complexiteit, welke materialen je kiest en welke extra’s je toevoegt.

  3. Weet je hoeveel energie je per jaar verbruikt?

  Als je jouw gemiddelde energieverbruik kent, kan je uitrekenen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om je huis van energie te voorzien. Wist je dat een gemiddeld gezin tussen de 3.000 en 3.500 kWh elektriciteit verbruikt per jaar? Is dat bij jou het geval? Dan reken je het best op 10 à 12 zonnepanelen in Kemzeke.

  4. Eventueel extra bijkomende kosten

  Installeer je fotovoltaïsche panelen, dan wil je misschien ook investeren in een monitoringsysteem waarmee je de prestaties van je zonnepanelen kan volgen. Dat levert een meerprijs op van 75 tot 140 euro.

  5. Premies voor zonnepanelen beschikbaar in provincie Kemzeke

  Van de Vlaamse overheid kan je een speciale zonnepanelenpremie krijgen als je fotovoltaïsche panelen in Kemzeke installeert. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Dan is het belangrijk om jouw zonnepanelen te laten installeren door Enova Solar en te laten controleren door Fluvius – beide erkende professionals. Je moet ook een digitale meter hebben.

  Ja hoor, het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Kemzeke geldt ook voor jou!

  Tot het eind van 2023 betaal je slechts 6% btw bij het installeren van een omvormer en zonnepanelen in Kemzeke. Helaas is er één maar. Heb je een nieuwer huis dat jonger is dan 10 jaar? In dat geval moet je 21% btw betalen op de batterij die je eventueel bij je zonnepanelen aankoopt.

  Ben je geïnteresseerd in de installatie van zonnepanelen bij jou thuis?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan andere energiebronnen en je krijgt zoveel waar voor je geld. Als je je steentje wilt bijdragen aan het milieu zijn zonnepanelen in Kemzeke een geweldige manier om over te schakelen op groene energie. Zoek je een professional om zonnepanelen te installeren? Neem dan contact op met Enova Solar. Wij zijn er om je te helpen. We doen dat niet alleen graag, we geven je ook een garantie van tot wel 35 jaar.

  Vraag nu jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord