enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Kerksken

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Maak gebruik van zonne-energie, plaats zonnepanelen in Kerksken

Ook jij hebt waarschijnlijk al gemerkt hoe de energiekosten stijgen. Wil je in de toekomst geld besparen? Overweeg dan even de installatie van zonnepanelen. Met het installeren van zonnepanelen in Kerksken vang je meteen twee vliegen in één klap. Je produceert groene energie op een efficiënte en kosteneffectieve manier én je voorkomt dat de elektriciteitsprijzen de pan uit rijzen. Zonnepanelen kopen in Kerksken is een geweldige manier om geld te besparen op jouw energierekening. Je hebt bovendien jarenlang hernieuwbare energie ter beschikking. Hoe beter het systeem, hoe minder je op lange termijn voor elektriciteit betaalt. Enova Solar, de installateur van zonnepanelen uit Sint-Niklaas, staat klaar om je te helpen bij het kiezen en installeren van het juiste systeem voor jouw behoeften, tegen een betaalbare prijs. Maak gebruik van deze kans om geld te besparen voordat de elektriciteitsprijzen nog meer de hoogte in schieten.

Waarom investeren in zonnepanelen in Kerksken het beste idee ever is!

Zonnepanelen besparen niet alleen geld op jouw energierekening, ze maken je huis ook een pak waardevoller. Het wordt inderdaad steeds belangrijker om je huis energie-efficiënt te houden, denk aan het E-peil en de EPC-ratings. Door zonnepanelen te plaatsen verbeter je die ratings en verhoog je de waarde van je huis. Zonnepanelen in Kerksken plaatsen is een goede investering die jou op lange termijn geld bespaart. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar en schoon is. Dat betekent dat je geen emissies of vervuilende stoffen produceert die het milieu kunnen schaden.

Vertrouw op Enova Solar – Tevredenheid gegarandeerd!

Enova Solar kan jou voorzien van PV-installaties, thuisbatterij, laadpalen en zonnepanelen in Kerksken en omgeving, zonder moeite. We zijn al een hele tijd actief en weten dus als geen ander dat het belangrijk is topservice te geven en iedereen en alles veilig te houden. We zorgen er dan ook voor dat jouw project en alles wat je nodig hebt betaalbaar blijft en rendabel is. Ga je in zee met het team van Enova Solar, dan krijg je deskundige begeleiding van A tot Z. Om te beginnen ontvang je een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen – geheel vrijblijvend! Bovendien werken we alleen samen met merken die de beste producten en garanties bieden. En raad eens? Onze Google beoordelingen zijn allemaal top 5-sterren!

Nieuwsgierig naar de werking van zonnepanelen?

Zonnepanelen sluiten jou aan op groene energie. Ze zetten het gratis zonlicht om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat we fotovoltaïsche energie noemen. Een omvormer zet de fotonen van zonlicht om in elektronen van gelijkstroom (DC). In principe neemt een omvormer dus de spanning op en zet die om in bruikbare elektriciteit. Wat zonnepanelen in Kerksken betreft, kan je kiezen uit drie soorten.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar ook het duurst.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en flexibel maar niet zo krachtig als andere types.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren meerdere soorten zonnecellen voor een hoger rendement en betere prestaties bij slecht weer.
 • Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen?

  Het installeren van zonnepanelen in Kerksken is een totale win-win! Om je een kort overzicht te geven.

 • Je bespaart geld omdat jouw elektriciteitsrekening verlaagt.
 • Het plaatsen van zonnepanelen in Kerksken is een win-win: je investeert eenmalig en krijgt je geld terug in maximaal 5 jaar.
 • Zonnepanelen in Kerksken hebben best een hoog rendement, ze zetten 15 à 22% van de energie van de zon om in elektriciteit.
 • Je plaatst je zonnepanelen overal – op het dak, een tuinhuisje of zelfs in de tuin.
 • Je hebt iets waarmee je je hele huis van stroom kan voorzien, en het is volledig betrouwbaar.
 • Je wekt je eigen groene en schone energie op, helpt het milieu door CO2-uitstoot te verminderen en draagt bij aan een schonere planeet, en dat minstens 25 jaar lang.
 • Hoeveel kosten jouw zonnepanelen in Kerksken?

  Een exacte prijs is moeilijk te geven omdat bij het plaatsen van zonnepanelen in Kerksken de volgende factoren meespelen.

  1. Wat is het nodige aantal panelen?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe dieper je uiteraard in de buidel moet tasten. We geven je hieronder een indicatie van het benodigde aantal. Voor 1.700 kWh schone energie heb je 6 zonnepanelen nodig. 10 panelen leveren 2.900 kWh op en 18 panelen 5.200 kWh. Deze aantallen veranderen afhankelijk van de locatie en de weersomstandigheden. Een tip? Als je zonnepanelen in Kerksken gaat aanschaffen, zorg er dan voor dat je eerst advies inwint bij professionals als Enova Solar.

  2. Installatiekosten

  Deze zijn afhankelijk van de complexiteit van je installatie, de kwaliteit van de gebruikte materialen en eventuele extra voorzieningen die je wilt inbouwen.

  3. Ken je je gemiddelde energieverbruik per jaar?

  Jouw gemiddelde energieverbruik helpt je te beslissen hoeveel panelen je nodig hebt om voldoende energie voor je gezin op te wekken. Wist je dat een gemiddeld gezin tussen de 3.000 en 3.500 kWh elektriciteit verbruikt per jaar? In dat geval heb je 10 à 12 zonnepanelen in Kerksken nodig.

  4. Eventueel bijkomende kosten

  Als je fotovoltaïsche panelen aanschaft, is het een goed idee om ook een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je volgen hoe goed je zonnepanelen het doen. Dat levert een meerprijs op van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Provincie Kerksken biedt mooie premies op zonnepanelen

  Inwoners van de provincie Kerksken kunnen een premie krijgen van de Vlaamse overheid als ze zonnepanelen in Kerksken installeren. Wil je daarvan profiteren? In dat geval is het belangrijk om je zonnepaneleninstallatie te laten uitvoeren door een erkend installateur als Enova Solar en te laten controleren door Fluvius. Je moet je ook een digitale meter aanschaffen.

  Ja hoor, het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Kerksken geldt ook voor jou!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Kerksken en omvormers. Jij dus ook! Er is maar één maar. Is je huis minder dan 10 jaar oud? In dat geval moet je 21% btw betalen op de batterij die je eventueel bij je zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je? Mogen we bij jou zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan andere traditionele energiebronnen, bovendien betalen ze je investering ruimschoots terug. Wil je gaan voor groen? Investeer dan in zonnepanelen in Kerksken. Het is dé perfecte manier om jouw impact op het milieu te verminderen. Een ervaren professional nodig om jouw zonnepanelen te installeren? Bel of mail Enova Solar! Wij helpen je graag, uiteraard inclusief garantie tot wel 35 jaar.

  Vraag zo snel mogelijk jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord