enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Kwaremont

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Profiteer van zonnekracht met zonnepanelen in Kwaremont!

Ook jij hebt waarschijnlijk al gemerkt hoe de energiekosten stijgen. Zonnepanelen zijn een geweldige keuze als je in de toekomst wat geld wilt besparen. Het plaatsen van zonnepanelen in Kwaremont heeft zelfs een dubbel voordeel. Je wekt op een efficiënte en rendabele manier groene elektriciteit op én je gaat grote prijsstijgingen van elektriciteit tegen. Door zonnepanelen in Kwaremont te installeren wek je goedkopere energie op en help je het milieu schoon te houden. Hoe beter het systeem, hoe minder je op lange termijn voor elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas kan je helpen om het perfecte zonnepanelensysteem voor jou te kiezen en te installeren tegen een betaalbare prijs. Maak gebruik van deze kans om geld te besparen voordat de elektriciteitsprijzen nog meer de hoogte in schieten.

Waarom investeren in zonnepanelen in Kwaremont een no-brainer is

Zonnepanelen verminderen niet alleen jouw energierekening, ze creëren ook een mooie meerwaarde op je woning. Het wordt steeds belangrijker om de energie-efficiëntie van je woning in de gaten te houden, zoals het E-peil en de EPC-ratings. De installatie van zonnepanelen verhoogt deze ratings en dus ook de waarde van je huis. Zonnepanelen installeren in Kwaremont is een slimme zet die jou op lange termijn geld bespaart. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar en schoon is. Je creëert met andere woorden niets slechts voor het milieu.

Ga in zee met Enova Solar: 100% klantentevredenheid gegarandeerd!

Bij Enova Solar zijn we experts in het opzetten van zonnestroomsystemen, inclusief zonnepanelen in Kwaremont en omgeving, en de bijbehorende thuisbatterij en laadpalen. Als professionals met jaren ervaring op de teller begrijpen we hoe belangrijk het is kwaliteitsdiensten te leveren die aan alle veiligheidsnormen voldoen. Ons team zorgt ervoor dat jouw project aan al je eisen voldoet en toch rendabel is. Wanneer je samenwerkt met het team van Enova Solar kan je rekenen op deskundige hulp van A tot Z. Om te beginnen bezorgen we je een gratis, duidelijke en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Bovendien werken we alleen met de beste merken die kwaliteitsproducten leveren en geweldige prestaties garanderen. Wist je trouwens dat we 5/5 tevredenheid scoren op Google?

Benieuwd hoe zonnepanelen werken?

Zonnepanelen geven jou de kans om hernieuwbare energie aan te boren. Ze zetten het gratis zonlicht om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen vangen het zonlicht op en zetten dat om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat de naam fotovoltaïsche energie heeft gekregen. Omvormers nemen het zonlicht en zetten het om in gelijkstroom. Even in gewoon Nederlands? Een omvormer zet de spanning om in elektriciteit. Inzake zonnepanelen in Kwaremont heb je drie opties.

 • Monokristallijne panelen zijn superefficiënt maar kosten iets meer.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en flexibel, maar hebben een lager rendement dan andere soorten.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer verschillende soorten zonnecellen om ze beter te laten werken, vooral bij weinig licht.
 • Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen?

  Het installeren van zonnepanelen in Kwaremont is een totale win-win! Hier is alvast een kort overzicht.

 • Je bespaart geld omdat jouw elektriciteitsrekening verlaagt.
 • Het installeren van zonnepanelen in Kwaremont is een slimme zet, je hoeft immers maar één keer te investeren om er jarenlang de vruchten van te plukken.
 • Zonnepanelen in Kwaremont zetten 15 tot 22% van de zon om in elektriciteit. Best een hoog rendement, toch?
 • Je kan je zonnepanelen zowat overal plaatsen – je dak, tuinhuisje, tuin.
 • Je hebt een krachtbron die het hele huis verlicht.
 • Je gaat voor groen en begint met het opwekken van je eigen schone energie. Je helpt het milieu en houdt het schoon voor de komende 25 jaar. Hoe geweldig is dat?
 • Wat is het prijskaartje van jouw zonnepanelen in Kwaremont?

  Het is moeilijk te bepalen hoeveel het je zal kosten om zonnepanelen te installeren in Kwaremont. Er spelen immers een aantal zaken mee die de prijs beïnvloeden.

  1. Zonnepanelen, hoeveel stuks heb je nodig?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe hoger de kosten. Heb je groene energie nodig? Om 1.700 kWh groene stroom of energie op te wekken heb je 6 zonnepanelen nodig, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Let wel, deze cijfers variëren naargelang van de locatie en weersomstandigheden. Ons advies? Raadpleeg altijd een professional als Enova Solar voordat je beslissingen neemt over de hoeveelheid zonnepanelen in Kwaremont die je nodig hebt.

  2. Variërende kosten voor installatie

  De installatiekosten hangen af van de mate van complexiteit, welke materialen je kiest en welke extra’s je toevoegt.

  3. Weet je hoeveel energie je per jaar verbruikt?

  Ga na hoeveel energie je gewoonlijk gebruikt om uit te vissen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor je gezin. Geloof het of niet, een gemiddeld gezin verbruikt 3.000 tot 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Je hebt dus ongeveer 10 à 12 zonnepanelen in Kwaremont nodig.

  4. Extra kosten die er eventueel bijkomen

  Als je zonnepanelen plaatst is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je in de gaten houden hoe ze presteren. Dat betekent een extra prijs van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Mooie premies voor zonnepanelen in provincie Kwaremont

  De Vlaamse overheid biedt een zonnepanelenpremie aan voor wie fotovoltaïsche zonnepanelen in Kwaremont installeert. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op een erkende installateur als Enova Solar en alles door Fluvius te laten controleren. Je moet ook een digitale meter hebben.

  Geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Kwaremont ook voor Jou? Jazeker!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Kwaremont en omvormers. Jij dus ook! Kleine lettertjes in de wet die ook meetellen. Is je huis nog geen 10 jaar oud? Dan betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je? Klaar om zonnepanelen te laten installeren?

  Zonnepanelen zijn veel voordeliger dan traditionele energiebronnen, en een zonnepaneelinstallatie levert een hoog rendement op. Wil je een positieve verandering voor het milieu realiseren? Ga dan voor groen en investeer in zonnepanelen in Kwaremont, waar je woont. Een ervaren professional nodig om jouw zonnepanelen te installeren? Ga dan in zee met Enova Solar. Wij helpen je graag uit de brand met een garantie tot wel 35 jaar!

  Vraag nu jouw offerte aan. Wacht niet langer!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord