enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Nevele

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Maak gebruik van de kracht van de zon met zonnepanelen in Nevele

Je weet dat de energiekosten stijgen, toch? Wil je in de toekomst veel geld besparen? Ga dan voor zonnepanelen. Het installeren van zonnepanelen in Nevele is eigenlijk een no-brainer. Je bespaart geld en helpt het milieu door op efficiënte wijze groene stroom te produceren. Door zonnepanelen in Nevele te installeren wek je goedkopere energie op en help je het milieu schoon te houden. Hoe efficiënter jouw systeem is, hoe minder je op lange termijn voor je elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas kan je helpen bij het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnesysteem tegen een goede prijs. Bespaar nu geld voordat de prijzen nog hoger worden!

Waarom investeren in zonnepanelen in Nevele een no-brainer is

Zonnepanelen zijn in één woord geweldig, ze helpen je je energierekeningen te verlagen en de waarde van je huis te verhogen. De energie-efficiëntie van woningen – denk aan zaken als E-peil en EPC-ratings – wordt steeds belangrijker. De installatie van zonnepanelen verhoogt deze ratings en dus ook de waarde van je huis. Zonnepanelen in Nevele plaatsen is een goede investering die jou op lange termijn geld bespaart. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar is en geen vervuiling veroorzaakt. Je creëert met andere woorden niets slechts voor het milieu.

Doe een beroep op Enova Solar: je zal zeker tevreden zijn!

Enova Solar is gespecialiseerd in het installeren van PV-installaties, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen in Nevele en omgeving. We zijn al een hele tijd actief en weten dus als geen ander dat het belangrijk is topservice te geven en iedereen en alles veilig te houden. We zorgen er dan ook voor dat jouw project en alles wat je nodig hebt betaalbaar blijft en rendabel is. Wanneer je samenwerkt met het team van Enova Solar kan je rekenen op deskundige hulp van A tot Z. Je ontvangt meteen een gratis en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Wij werken bovendien alleen met de beste merken die garant staan voor producten en prestaties van topkwaliteit. Wist je trouwens dat we 5/5 tevredenheid scoren op Google?

Heb je je ooit afgevraagd hoe zonnepanelen werken?

Zonnepanelen geven jou de kans om hernieuwbare energie aan te boren. Ze gebruiken de gratis energie van de zon om elektriciteit te maken. Hun zonnecellen nemen het zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat fotovoltaïsche energie wordt genoemd. Een omvormer zet de energie van de zon vervolgens om in elektriciteit. Eventjes eenvoudig uitgelegd? Een omvormer zet de spanning om in bruikbare elektriciteit. Je hebt drie opties voor zonnepanelen in Nevele om uit te kiezen.

 • Monokristallijne panelen zijn superefficiënt maar kosten iets meer.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en flexibel, maar hebben een lager rendement dan andere soorten.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren verschillende soorten zonnecellen zodat ze efficiënter zijn en ook werken als er weinig zonlicht is.
 • Wat zijn de voordelen van het installeren van zonnepanelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Nevele is meer dan zinvol omdat het een aantal geweldige voordelen heeft. Hier is alvast een kort overzicht.

 • Jouw elektriciteitsrekening gaat naar beneden, je bespaart dus geld.
 • Door te investeren in zonnepanelen in Nevele verdien je al je geld terug in slechts 3 à 5 jaar, en dat is een slimme zet.
 • Zonnepanelen in Nevele hebben best een hoog rendement, ze zetten 15 à 22% van de energie van de zon om in elektriciteit.
 • Je kan je zonnepanelen praktisch overal plaatsen – op je dak, in de tuin, op een tuinhuisje – waar je maar wilt.
 • Je hebt een betrouwbare energiebron die jouw hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je gaat voor groen en begint met het opwekken van je eigen schone energie. Je helpt het milieu en houdt het schoon voor de komende 25 jaar. Hoe geweldig is dat?
 • Wat is de prijs van jouw zonnepanelen in Nevele?

  Het is moeilijk om een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Nevele omdat er zoveel factoren zijn om rekening mee te houden.

  1. Wat is het aantal panelen dat je nodig hebt?

  Hoe meer panelen, hoe duurder het uiteraard wordt. We geven je even een indicatie. Je hebt 6 zonnepanelen nodig voor 1.700 kWh groene energie, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Deze getallen veranderen afhankelijk van waar je woning ligt en hoe het weer is. Wil je weten hoeveel zonnepanelen in Nevele je nodig hebt? Dan win je het best advies in bij een professional als Enova Solar.

  2. Installatiekosten

  De kosten van jouw installatie hangen af van hoe ingewikkeld ze is, voor welke materialen je kiest en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Weet je hoeveel energie je per jaar verbruikt?

  Ga na hoeveel energie je gewoonlijk gebruikt om uit te vissen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor je gezin. Wist je dat een gemiddeld gezin jaarlijks ongeveer 3.500 kWh elektriciteit verbruikt? Is dat bij jou het geval? Dan reken je het best op 10 à 12 zonnepanelen in Nevele.

  4. Eventuele extra kosten?

  Als je zonnepanelen installeert is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je volgen hoe je panelen het doen. Reken in dat geval op een extra prijs van 75 tot 140 euro.

  5. Provincie Nevele biedt mooie premies op zonnepanelen

  De Vlaamse overheid biedt je een premie aan als je zonnepanelen in Nevele installeert. Wil je daarvan genieten? Doe in dat geval zeker een beroep op een erkend installateur als Enova Solar en zorg ervoor dat de installatie door Fluvius wordt gekeurd. Je moet ook beschikken over een digitale meter.

  Het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Nevele is er ook voor jou!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Nevele en omvormers. Jij dus ook! Kleine lettertjes in de wet die ook meetellen. Is je huis nog geen 10 jaar oud? Dan betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je ervan? Komen we bij jou enkele zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen, en ze leveren je veel geld op als je ze installeert. Als je je steentje wilt bijdragen aan het milieu zijn zonnepanelen in Nevele een geweldige manier om over te schakelen op groene energie. Zoek je iemand die héél goed weet hoe je zonnepanelen moet installeren? Neem dan contact op met Enova Solar. Wij helpen je graag, en geven je zelfs tot wel 35 jaar garantie!

  Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord