enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Nieuwerkerken

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Profiteer van zonnekracht met zonnepanelen in Nieuwerkerken!

Tja, die energierekeningen blijven maar stijgen, niet? Zonnepanelen zijn een geweldige manier om in de toekomst geld te besparen. Het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwerkerken heeft zelfs een dubbel voordeel. Je produceert efficiënt en goedkoop groene energie én bespaart geld op je elektriciteitsrekening. Laat zonnepanelen installeren in Nieuwerkerken. Het zal je energierekening verlagen en ze geven je schone, hernieuwbare energie, jarenlang! Hoe beter je systeem is en draait, hoe lager je elektriciteitsrekening uiteindelijk zal uitvallen. Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag verder met het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnepanelensysteem, en doet dat tegen een goede prijs. Dit is jouw kans om wat geld te besparen voordat de prijzen nog meer stijgen. Mis die niet!

Waarom investeren in zonnepanelen in Nieuwerkerken het beste idee ever is!

Zonnepanelen zijn in één woord geweldig, ze helpen je je energierekeningen te verlagen en de waarde van je huis te verhogen. Het wordt inderdaad steeds belangrijker om je huis energie-efficiënt te houden, denk aan het E-peil en de EPC-ratings. Door zonnepanelen te plaatsen verbeter je die ratings en verhoog je de waarde van je huis. Zonnepanelen in Nieuwerkerken installeren is een goede investering want je krijgt je geld uiteindelijk helemaal terug. Bovendien is zonne-energie een aanwinst voor het milieu omdat die energie hernieuwbaar en schoon is. Je bent en handelt dus groen en vervuilt het milieu niet.

Kies voor Enova Solar, wij garanderen dat je tevreden zal zijn!

Heb je zonne-energie nodig? Enova Solar kan je helpen met zonnepanelen in Nieuwerkerken en omgeving, PV-installaties, thuisbatterij en laadpalen. We zijn al een hele tijd actief en weten dus als geen ander dat het belangrijk is topservice te geven en iedereen en alles veilig te houden. We zorgen ervoor dat je alles hebt wat nodig is en dat je project betaalbaar én rendabel blijft. Ga je in zee met het team van Enova Solar, dan krijg je deskundige begeleiding van A tot Z. Om te beginnen ontvang je een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen – geheel vrijblijvend! Wij werken bovendien alleen met de beste merken die garant staan voor producten en prestaties van topkwaliteit. Wist je dat we de perfecte klanttevredenheidsscore van 5/5 op Google hebben?

Benieuwd hoe zonnepanelen werken?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om hernieuwbare energie aan te boren. Ze zetten de gratis energie van de zon om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen het zonlicht op en zetten het om in elektriciteit. Dat proces staat gekend onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer zet de energie van de zon vervolgens om in elektriciteit. Eventjes eenvoudig uitgelegd? Een omvormer zet de spanning om in bruikbare elektriciteit. Je hebt drie opties voor zonnepanelen in Nieuwerkerken om uit te kiezen.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar ook het duurst.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en buigbaar maar niet zo efficiënt als andere types.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren meerdere soorten zonnecellen voor een hoger rendement en betere prestaties bij slecht weer.
 • Wat zijn de voordelen van zonnepanelen?

  Zonnepanelen in Nieuwerkerken plaatsen levert alleen maar voordelen op. Hieronder vind je alvast een kort overzicht.

 • Je bespaart geld aangezien je elektriciteitsrekening vermindert.
 • Door het plaatsen van zonnepanelen in Nieuwerkerken doe je een geweldige investering. Binnen de kortste keren zal je de besparingen gaan zien.
 • Zonnepanelen in Nieuwerkerken zetten 15 tot 22% van de zon om in elektriciteit. Best een hoog rendement, toch?
 • Je kan je zonnepanelen zowat overal plaatsen – je dak, tuinhuisje, tuin.
 • Je hebt een betrouwbare energiebron die jouw hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je genereert je eigen groene energie en helpt de CO2-uitstoot te verminderen gedurende 25 jaar of meer. Je draagt dus je steentje bij aan de planeet.
 • Wat is de kostprijs voor jouw zonnepanelen in Nieuwerkerken?

  Het is moeilijk om een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Nieuwerkerken omdat er zoveel factoren zijn om rekening mee te houden.

  1. Het aantal panelen dat je nodig hebt

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe hoger de kosten. We geven je hieronder een indicatie van het benodigde aantal. Je hebt 6 zonnepanelen nodig voor 1.700 kWh groene energie, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Deze aantallen veranderen afhankelijk van de locatie en de weersomstandigheden. Een tip? Als je zonnepanelen in Nieuwerkerken gaat aanschaffen, zorg er dan voor dat je eerst advies inwint bij professionals als Enova Solar.

  2. Installatiekosten

  De installatiekosten hangen af van de mate van complexiteit, welke materialen je kiest en welke extra’s je toevoegt.

  3. Weet je hoeveel energie je per jaar verbruikt?

  Ga na hoeveel energie je gewoonlijk gebruikt om uit te vissen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor je gezin. Wist je dat een gemiddeld gezin tussen de 3.000 en 3.500 kWh elektriciteit verbruikt per jaar? In dat geval heb je 10 à 12 zonnepanelen in Nieuwerkerken nodig.

  4. Eventueel extra kosten?

  Installeer je fotovoltaïsche panelen, dan wil je misschien ook investeren in een monitoringsysteem waarmee je de prestaties van je zonnepanelen kan volgen. Dat levert een meerprijs op van 75 tot 140 euro.

  5. Provincie Nieuwerkerken biedt mooie premies op zonnepanelen

  Van de Vlaamse overheid kan je een speciale zonnepanelenpremie krijgen als je fotovoltaïsche panelen in Nieuwerkerken installeert. Wil je daarvan profiteren? Dan is het belangrijk om je zonnepaneleninstallatie te laten uitvoeren door een erkend installateur als Enova Solar en die te laten controleren door Fluvius. Je moet ook een digitale meter hebben.

  Geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Nieuwerkerken ook voor Jou? Jazeker!

  Tot eind 2023 betaalt iedereen 6% btw bij het laten installeren van een omvormer en zonnepanelen in Nieuwerkerken. Dus ook jij! Er is maar één uitzondering. Is je huis nog geen 10 jaar oud? Dan betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je ervan? Kunnen we bij jou zonnepanelen plaatsen?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan andere traditionele energiebronnen, bovendien betalen ze je investering ruimschoots terug. Wil je gaan voor groen? Investeer dan in zonnepanelen in Nieuwerkerken. Het is dé perfecte manier om jouw impact op het milieu te verminderen. Ben je op zoek naar een deskundige die zonnepanelen kan installeren? Bel of mail Enova Solar! We helpen je graag en geven je bovendien tot wel 35 jaar garantie!

  Vraag nu jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord