enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Sint-Blasius-Boekel

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Gebruik de energie van de zon met zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel

De energiekosten zijn de laatste tijd behoorlijk hoog, niet? Wil je in de toekomst geld besparen? Kies dan resoluut voor zonnepanelen. Met het installeren van zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel vang je meteen twee vliegen in één klap. Je produceert groene energie op een efficiënte en kosteneffectieve manier én je voorkomt dat de elektriciteitsprijzen de pan uit rijzen. Bespaar veel geld op energiekosten door zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel te plaatsen. Bovendien pluk je de vruchten van hernieuwbare en schone energie – een duidelijke win-win. Hoe efficiënter het systeem, hoe lager jouw elektriciteitsrekening op de lange termijn. Enova Solar, de installateur van zonnepanelen uit Sint-Niklaas, staat klaar om je te helpen bij het kiezen en installeren van het juiste systeem voor jouw behoeften, tegen een betaalbare prijs. Profiteer nu van deze geldbesparende kans voordat de prijzen nog meer stijgen!

Waarom investeren in zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel het beste idee ever is!

Zonnepanelen verminderen niet alleen jouw energierekening, ze creëren ook een mooie meerwaarde op je woning. Het wordt steeds belangrijker om de energie-efficiëntie van je woning in de gaten te houden, zoals het E-peil en de EPC-ratings. De installatie van zonnepanelen verhoogt je ratings en bezorgt je huis meer waarde. Zonnepanelen installeren in Sint-Blasius-Boekel is een slimme zet die jou op lange termijn geld bespaart. Bovendien is zonne-energie een aanwinst voor het milieu omdat die energie hernieuwbaar en schoon is. Dat betekent dat je geen emissies of vervuilende stoffen produceert die het milieu kunnen schaden.

Ga in zee met Enova Solar: 100% klantentevredenheid gegarandeerd!

Enova Solar is gespecialiseerd in het installeren van PV-installaties, zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen in Sint-Blasius-Boekel en omgeving. Met onze jarenlange professionele ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou een kwaliteitsservice te bieden die voldoet aan alle veiligheidsnormen. We zorgen ervoor dat je project aan alle eisen voldoet en toch betaalbaar en rendabel blijft. Werk je samen met het team van Enova Solar, dan krijg je een topbegeleiding van begin tot eind. Je krijgt om te beginnen een volledig duidelijke en gedetailleerde offerte voor zonnepanelen, zonder enige verplichting. Daarnaast werken we uitsluitend met merken die de allerbeste product- en rendementsgaranties voorleggen. Wist je trouwens dat we 5/5 tevredenheid scoren op Google?

Benieuwd hoe zonnepanelen werken?

Zonnepanelen sluiten jou aan op groene energie. Ze gebruiken de gratis energie van de zon om elektriciteit te maken. Hun zonnecellen nemen het zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat proces staat gekend onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer zet de energie van de zon vervolgens om in elektriciteit. Even in mensentaal? Een omvormer zet gewone spanning om in elektriciteit die je kan gebruiken. Je hebt drie opties voor zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel om uit te kiezen.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar ook iets duurder.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn iets minder efficiënt maar wel lekker licht.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer verschillende soorten zonnecellen voor een hoger rendement en betere prestaties bij weinig licht.
 • Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel is een geweldig idee. Om je een kort overzicht te geven.

 • Je bespaart geld omdat jouw elektriciteitsrekening verlaagt.
 • Door te investeren in zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel verdien je je geld binnen de kortste keren terug, meestal tussen de drie à vijf jaar.
 • Zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel kunnen tot 22% van de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Best een goed rendement, toch?
 • Je kan je zonnepanelen zowat overal plaatsen – je dak, tuinhuisje, tuin.
 • Je beschikt over een betrouwbare energiebron die het hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je produceert groene energie, vermindert jouw ecologische voetafdruk en maakt de planeet beter voor de komende 25 jaar. Zo eenvoudig is het.
 • Wat is de kostprijs voor jouw zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel?

  Het is moeilijk om een prijs te bepalen voor het plaatsen van zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel omdat een paar keuzes de kosten kunnen veranderen.

  1. Het aantal panelen dat je nodig hebt

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe dieper je uiteraard in de buidel moet tasten. Heb je groene energie nodig? Je hebt 6 panelen nodig voor 1.700 kWh groene energie, 10 panelen voor 2.900 kWh en 18 panelen voor 5.200 kWh. Afhankelijk van de locatie van de zonnepanelen en het weer kunnen deze cijfers variëren. Onze tip? Als je overweegt om zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel aan te schaffen, praat dan eerst even met een professional als Enova Solar zodat je weet hoeveel je er precies nodig hebt.

  2. Kosten voor installatie

  De kosten van jouw installatie hangen af van hoe ingewikkeld ze is, voor welke materialen je kiest en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Hoeveel energie verbruik je gemiddeld per jaar?

  Jouw gemiddelde energieverbruik helpt je te beslissen hoeveel panelen je nodig hebt om voldoende energie voor je gezin op te wekken. Het is gek hoeveel elektriciteit een gemiddeld gezin gebruikt, meestal is dat tussen de 3.000 en 3.500 kWh per jaar. Dat betekent dat je 10 tot 12 zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel nodig hebt.

  4. Eventueel bijkomende kosten

  Als je fotovoltaïsche panelen aanschaft, is het een goed idee om ook een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je volgen hoe goed je zonnepanelen het doen. Dat betekent een extra prijs van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Provincie Sint-Blasius-Boekel biedt mooie premies op zonnepanelen

  De Vlaamse overheid biedt een zonnepanelenpremie aan voor wie fotovoltaïsche zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel installeert. Wil je van die premie genieten? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op een erkende installateur als Enova Solar en alles door Fluvius te laten controleren. Je moet ook een digitale meter hebben.

  Geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel ook voor Jou? Jazeker!

  Op de installatie van zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel en de bijbehorende omvormer betaal je tot eind 2023 slechts 6% btw. Er is maar één uitzondering. Is je woning jonger dan 10 jaar? Da betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je ervan? Komen we bij jou enkele zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen. Bovendien zal je veel besparen als je er een aantal laat installeren. Als je jouw impact op het milieu wilt verminderen en resoluut gaat voor groene energie, dan is investeren in zonnepanelen in Sint-Blasius-Boekel ideaal. Ben je op zoek naar een deskundige die zonnepanelen kan installeren? Schakel dan Enova Solar in. We helpen je graag en geven je bovendien tot wel 35 jaar garantie!

  Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord