enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Sint-Kornelis-Horebeke

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Plaats zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke en tap zoete zonne-energie af

Ook jij hebt waarschijnlijk al gemerkt hoe de energiekosten stijgen. Wil je in de toekomst veel geld besparen? Ga dan voor zonnepanelen. Het installeren van zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke is eigenlijk een no-brainer. Je produceert groene energie op een effectieve en budgetvriendelijke manier en voorkomt een enorme sprong in je elektriciteitsfactuur. Laat zonnepanelen installeren in Sint-Kornelis-Horebeke. Het zal je energierekening verlagen en ze geven je schone, hernieuwbare energie, jarenlang! Hoe beter het systeem, hoe minder je op lange termijn voor elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas kan je helpen bij het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnesysteem tegen een goede prijs. Haast je en profiteer van deze geldbesparende kans voordat de prijzen nog hoger worden.

Waarom investeren in zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke best een goed idee is!

Zonnepanelen zijn niet alleen een slimme en kosteneffectieve zet om je elektriciteitsfactuur te verlagen, ze verhogen ook de waarde van je huis. De energie-efficiëntie van woningen – denk aan zaken als E-peil en EPC-ratings – wordt steeds belangrijker. De installatie van zonnepanelen verhoogt deze ratings en dus ook de waarde van je huis. Het installeren van zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke is sowieso een investering die je op lange termijn terugverdient. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar is en geen vervuiling veroorzaakt. Je helpt het milieu dus schoon te houden en vervuilt de planeet niet.

Vertrouw op Enova Solar – Je zal er geen spijt van krijgen!

Enova Solar kan je helpen met de beste PV-installaties, thuisbatterij, laadpalen en zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke of omgeving. Met onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou als klant een kwaliteitsservice te bieden die aan alle veiligheidsregels voldoet. We zorgen er dan ook voor dat jouw project en alles wat je nodig hebt betaalbaar blijft en rendabel is. Wanneer je samenwerkt met het team van Enova Solar kan je rekenen op deskundige hulp van A tot Z. Je krijgt om te beginnen een volledig duidelijke en gedetailleerde offerte voor zonnepanelen, zonder enige verplichting. We werken bovendien alleen met merken die de beste producten en tevredenheidsgaranties geven. Wist je dat we een perfecte score van 5/5 op Google hebben?

Heb je je ooit afgevraagd hoe zonnepanelen werken?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om hernieuwbare energie aan te boren. Ze zetten de gratis energie van de zon om in bruikbare elektriciteit. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat proces staat gekend onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer zet de fotonen van zonlicht om in elektronen van gelijkstroom (DC). In principe neemt een omvormer dus de spanning op en zet die om in bruikbare elektriciteit. Je hebt drie opties voor zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke om uit te kiezen.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar niet goedkoop.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en flexibel maar niet zo krachtig als andere types.
 • Hybride zonnepanelen combineren verschillende soorten cellen zodat ze bij weinig licht beter stroom leveren en bovendien efficiënter zijn.
 • Waarom zonnepanelen plaatsen? Wat zijn de voordelen?

  Het installeren van zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke is een totale win-win! Hier is alvast een kort overzicht.

 • Jouw elektriciteitsrekening gaat omlaag, je bespaart dus geld.
 • Door te investeren in zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke verdien je je geld binnen de kortste keren terug, meestal tussen de drie à vijf jaar.
 • Het rendement van zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke varieert van 15% tot 22%. Nog een keer in mensentaal? Dat betekent dat 15% tot 22% van het zonlicht wordt omgezet in elektriciteit.
 • Je plaatst je zonnepanelen overal – op het dak, een tuinhuisje of zelfs in de tuin.
 • Je beschikt over een betrouwbare energiebron die het hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je wekt je eigen groene en schone energie op, helpt het milieu door CO2-uitstoot te verminderen en draagt bij aan een schonere planeet, en dat minstens 25 jaar lang.
 • Wat zijn de kosten van jouw zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke?

  Het is moeilijk om een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke omdat er zoveel factoren zijn om rekening mee te houden.

  1. Hoeveel panelen heb je nodig?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe duurder het wordt. Heb je groene energie nodig? Je hebt 6 panelen nodig voor 1.700 kWh groene energie, 10 panelen voor 2.900 kWh en 18 panelen voor 5.200 kWh. Deze aantallen veranderen afhankelijk van de locatie en de weersomstandigheden. Als je erover denkt om op zonne-energie over te gaan, raden wij je aan om met een deskundige als Enova Solar te spreken om uit te zoeken hoeveel zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke je nodig hebt.

  2. Kosten om zonnepanelen te installeren

  De installatiekosten variëren afhankelijk van hoe complex het is, voor welke materialen je kiest en eventuele extra’s die je erbij neemt.

  3. Hoeveel energie verbruik je gewoonlijk per jaar?

  Ga na hoeveel energie je gewoonlijk gebruikt om uit te vissen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor je gezin. Jouw gezin verbruikt waarschijnlijk ongeveer 3.000 à 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Is dat bij jou het geval? Dan reken je het best op 10 à 12 zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke.

  4. Eventueel extra bijkomende kosten

  Als je zonnepanelen aanschaft, is het een goed idee om ook een systeem aan te schaffen dat bijhoudt hoe goed ze presteren. Dat betekent een extra prijs van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Mooie premies voor zonnepanelen in provincie Sint-Kornelis-Horebeke

  De Vlaamse overheid biedt een zonnepanelenpremie aan voor wie fotovoltaïsche zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke installeert. Wil je van die premie genieten? In dat geval is het belangrijk om je zonnepaneleninstallatie te laten uitvoeren door een erkend installateur als Enova Solar en te laten controleren door Fluvius. Je moet ook een digitale meter hebben.

  Geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke ook voor Jou? Jazeker!

  Tot eind 2023 betaalt iedereen – dus ook jij – 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke en de bijbehorende omvormer. Helaas is er één maar. Heb je een huis dat jonger is dan 10 jaar? Da betaal je 21% btw op de batterij die je eventueel samen met de zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je ervan? Komen we bij jou enkele zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen en leveren je een geweldig rendement op. Als je jouw impact op het milieu wilt verminderen en resoluut gaat voor groene energie, dan is investeren in zonnepanelen in Sint-Kornelis-Horebeke ideaal. Zoek je een professional om zonnepanelen te installeren? Doe dan een beroep op Enova Solar. Wij helpen je graag, uiteraard inclusief garantie tot wel 35 jaar.

  Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord