enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Ursel

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Plaats zonnepanelen in Ursel en maak gebruik van zonne-energie

De energiekosten zijn de laatste tijd behoorlijk hoog, niet? Wil je in de toekomst geld besparen? Overweeg dan even de installatie van zonnepanelen. Met het installeren van zonnepanelen in Ursel bespaar je geld en help je tegelijkertijd het milieu. Je bespaart geld en helpt het milieu door op efficiënte wijze groene stroom te produceren. Laat zonnepanelen installeren in Ursel. Het zal je energierekening verlagen en ze geven je schone, hernieuwbare energie, jarenlang! Hoe efficiënter het systeem, hoe minder je na verloop van tijd voor je elektriciteit betaalt. Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag verder met het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnepanelensysteem, en doet dat tegen een goede prijs. Haast je en profiteer van deze geldbesparende kans voordat de prijzen nog hoger worden.

Waarom het plaatsen van zonnepanelen in Ursel zo’n geweldig idee is

Zonnepanelen besparen je niet alleen geld, ze geven je huis ook een boost in waarde. E-peil en EPC-ratings worden immers steeds belangrijker als het gaat om de energie-efficiëntie van onze huizen. De installatie van zonnepanelen verhoogt de waarde van je huis en de aantrekkingskracht ervan. Investeren in zonnepanelen op Ursel is zeker een goed idee, want je krijgt het geld uiteindelijk terug. Bovendien is zonne-energie echt nuttig voor de planeet omdat ze hernieuwbaar en schoon is. Je helpt het milieu dus schoon te houden en vervuilt de planeet niet.

Vertrouw op Enova Solar – Je zal er geen spijt van krijgen!

Enova Solar kan je helpen met de beste PV-installaties, thuisbatterij, laadpalen en zonnepanelen in Ursel of omgeving. Met onze jarenlange professionele ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou een kwaliteitsservice te bieden die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ons team zal ervoor zorgen dat jouw project aan al je behoeften voldoet én rendabel is. Ga je in zee met het team van Enova Solar, dan krijg je deskundige begeleiding van A tot Z. Je ontvangt om te beginnen een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen, zonder enige verplichting. Wij werken bovendien alleen met de beste merken die garant staan voor producten en prestaties van topkwaliteit. En raad eens? Onze Google beoordelingen zijn allemaal top 5-sterren!

Heb je je ooit afgevraagd hoe zonnepanelen eigenlijk werken?

Met zonnepanelen boor je hernieuwbare energie aan. Ze zetten de gratis energie van de zon om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen zonlicht op en zetten het om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat de naam fotovoltaïsche energie heeft gekregen. Een omvormer zet de fotonen van zonlicht om in elektronen van gelijkstroom (DC). Even in mensentaal? Een omvormer zet gewone spanning om in elektriciteit die je kan gebruiken. Je kan kiezen uit drie soorten zonnepanelen in Ursel.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt, maar ook het duurst.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn cool omdat ze licht en flexibel zijn maar niet zo efficiënt als andere soorten.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer soorten zonnecellen zodat je meer waar krijgt voor je geld met een betere efficiëntie en prestaties, ook bij weinig licht.
 • Moet je zonnepanelen nemen? Wat zijn de voordelen?

  Zonnepanelen in Ursel plaatsen levert alleen maar voordelen op. We sommen de voordelen even voor je op.

 • Je bespaart geld omdat je elektriciteitsrekening daalt.
 • Door zonnepanelen in Ursel te installeren investeer je slechts één keer en die eenmalige investering betaalt zichzelf terug in drie tot vijf jaar.
 • Zonnepanelen in Ursel kunnen tot 22% van het zonlicht omzetten in elektriciteit – een behoorlijk geweldig rendement.
 • Je kan je zonnepanelen overal plaatsen, op het dak, het tuinhuisje of zelfs in de tuin.
 • Je hebt een krachtbron die het hele huis verlicht.
 • Je wekt je eigen groene en schone energie op, helpt het milieu door CO2-uitstoot te verminderen en draagt bij aan een schonere planeet, en dat minstens 25 jaar lang.
 • Wat zijn de kosten van jouw zonnepanelen in Ursel?

  Het is moeilijk om een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Ursel omdat er zoveel factoren zijn om rekening mee te houden.

  1. Wat is het nodige aantal panelen?

  Hoe meer panelen, hoe duurder het uiteraard wordt. We geven je even een indicatie. Met 6 panelen krijg je 1.700 kWh, met 10 panelen 2.900 kWh en met 18 panelen 5.200 kWh. Deze cijfers variëren op basis van het gebied en het weer. Ons advies? Raadpleeg altijd een professional als Enova Solar voordat je beslissingen neemt over de hoeveelheid zonnepanelen in Ursel die je nodig hebt.

  2. Variërende kosten voor installatie

  Hoeveel je installatie zal kosten hangt af van hoe complex die is, welke materialen er worden gebruikt en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Weet je hoeveel energie je per jaar verbruikt?

  Als je weet hoeveel energie je gebruikt, kan je bepalen hoeveel zonnepanelen je moet aanschaffen zodat je gezin genoeg stroom heeft. Geloof het of niet, een gemiddeld gezin verbruikt 3.000 tot 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Dat betekent dat je 10 tot 12 zonnepanelen in Ursel nodig hebt.

  4. Eventueel bijkomende kosten

  Als je zonnepanelen plaatst is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je in de gaten houden hoe ze presteren. Reken in dat geval op een extra prijs van 75 tot 140 euro.

  5. Mooie premies voor zonnepanelen in provincie Ursel

  De Vlaamse overheid geeft je een mooie premie als je fotovoltaïsche zonnepanelen in Ursel installeert. Wil je die premie krijgen? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op een erkende installateur als Enova Solar en alles door Fluvius te laten controleren. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Ja hoor, het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Ursel geldt ook voor jou!

  Tot eind 2023 betaalt iedereen – dus ook jij – 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Ursel en de bijbehorende omvormer. Er is maar één uitzondering. Is je huis nog geen 10 jaar oud? In dat geval moet je 21% btw betalen op de batterij die je eventueel bij je zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je? Klaar om zonnepanelen te laten installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan andere energiebronnen en je krijgt zoveel waar voor je geld. Als je op zoek bent naar manieren om milieuvriendelijker te zijn en groene energie te gebruiken, dan is investeren in zonnepanelen in Ursel een perfecte keuze. Zoek je een deskundige op het vlak van installatie van zonnepanelen of – alweer in mensentaal – de plaatsing van zonnepanelen? Schakel dan Enova Solar in. Wij zijn er om je te helpen. We doen dat niet alleen graag, we geven je ook een garantie van tot wel 35 jaar.

  Vraag nu jouw offerte aan. Wacht niet langer!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord