enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Wetteren

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Plaats zonnepanelen in Wetteren en tap zoete zonne-energie af

Tja, die energierekeningen blijven maar stijgen, niet? Wil je in de toekomst geld besparen? Kies dan resoluut voor zonnepanelen. Het installeren van zonnepanelen in Wetteren is eigenlijk een no-brainer. Je produceert groene energie op een superefficiënte en budgetvriendelijke manier en zorgt er zo voor dat je elektriciteitsfactuur niet de pan uit rijst. Bespaar veel geld op energiekosten door zonnepanelen in Wetteren te plaatsen. Bovendien pluk je de vruchten van hernieuwbare en schone energie – een duidelijke win-win. Hoe efficiënter jouw systeem is, hoe minder je op lange termijn voor je elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas kan je helpen bij het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnesysteem tegen een goede prijs. Bespaar nu geld voordat de prijzen nog hoger worden!

Waarom het plaatsen van zonnepanelen in Wetteren zo’n geweldig idee is

Zonnepanelen besparen je niet alleen geld, ze geven je huis ook een boost in waarde. Energie-efficiëntie van woningen – zoals het E-peil en de EPC-ratings – wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Door zonnepanelen te plaatsen verbeter je die ratings en verhoog je de waarde van je huis. Het installeren van zonnepanelen in Wetteren is sowieso een investering die je op lange termijn terugverdient. Bovendien is zonne-energie een aanwinst voor het milieu omdat die energie hernieuwbaar en schoon is. Dat betekent dat je geen emissies of vervuilende stoffen produceert die het milieu kunnen schaden.

Vertrouw op Enova Solar – Je zal er geen spijt van krijgen!

Enova Solar kan jou voorzien van PV-installaties, thuisbatterij, laadpalen en zonnepanelen in Wetteren en omgeving, zonder moeite. Met onze jarenlange professionele ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou een kwaliteitsservice te bieden die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ons team zorgt ervoor dat jouw project aan al je eisen voldoet en toch rendabel is. Werk je samen met het team van Enova Solar, dan krijg je een topbegeleiding van begin tot eind. Om te beginnen bezorgen we je een gratis, duidelijke en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Daarnaast werken we uitsluitend met merken die de allerbeste product- en rendementsgaranties voorleggen. Wist je dat we de perfecte klanttevredenheidsscore van 5/5 op Google hebben?

Heb je je ooit afgevraagd hoe zonnepanelen werken?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om hernieuwbare energie aan te boren. Ze zetten het gratis zonlicht om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen vangen het zonlicht op en zetten dat om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat fotovoltaïsche energie wordt genoemd. Een omvormer zet de energie van de zon vervolgens om in elektriciteit. Even in gewoon Nederlands? Een omvormer zet de spanning om in elektriciteit. Inzake zonnepanelen in Wetteren heb je drie opties.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar niet goedkoop.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en buigbaar maar niet zo efficiënt als andere types.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren meerdere soorten zonnecellen voor een hoger rendement en betere prestaties bij slecht weer.
 • Moet je zonnepanelen nemen? Wat zijn de voordelen?

  Het plaatsen van zonnepanelen in Wetteren heeft enorm veel voordelen. We lijsten ze even voor jou op.

 • Je bespaart geld aangezien je elektriciteitsrekening vermindert.
 • Door het plaatsen van zonnepanelen in Wetteren doe je een geweldige investering. Binnen de kortste keren zal je de besparingen gaan zien.
 • Zonnepanelen in Wetteren hebben best een hoog rendement, ze zetten 15 à 22% van de energie van de zon om in elektriciteit.
 • Je kan creatief zijn met de plaats waar je je zonnepanelen plaatst – dak, tuinhuisje, tuin – de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Je hebt een krachtbron die het hele huis verlicht.
 • Je genereert je eigen groene energie en helpt de CO2-uitstoot te verminderen gedurende 25 jaar of meer. Je draagt dus je steentje bij aan de planeet.
 • Wat is het prijskaartje van jouw zonnepanelen in Wetteren?

  Het is moeilijk om een prijs te bepalen voor het plaatsen van zonnepanelen in Wetteren omdat een paar keuzes de kosten kunnen veranderen.

  1. Zonnepanelen, hoeveel stuks heb je nodig?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe hoger de kosten. We geven je even een indicatie. Om 1.700 kWh groene stroom of energie op te wekken heb je 6 zonnepanelen nodig, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Deze cijfers variëren op basis van het gebied en het weer. Wil je weten hoeveel zonnepanelen in Wetteren je nodig hebt? Dan win je het best advies in bij een professional als Enova Solar.

  2. Variërende installatiekosten

  De kosten van jouw installatie hangen af van hoe ingewikkeld ze is, voor welke materialen je kiest en welke extra’s je wilt toevoegen.

  3. Hoeveel energie verbruik je gewoonlijk per jaar?

  Ga na hoeveel energie je gewoonlijk gebruikt om uit te vissen hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor je gezin. Het is gek hoeveel elektriciteit een gemiddeld gezin gebruikt, meestal is dat tussen de 3.000 en 3.500 kWh per jaar. Heb je een gemiddeld gezin? Reken in dat geval op 10 à 12 zonnepanelen in Wetteren.

  4. Eventuele extra kosten?

  Als je zonnepanelen plaatst is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je in de gaten houden hoe ze presteren. Dat komt neer op een meerprijs van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Premies voor zonnepanelen beschikbaar in provincie Wetteren

  De Vlaamse overheid biedt je een premie aan als je zonnepanelen in Wetteren installeert. Wil je die premie krijgen? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op een erkende installateur als Enova Solar en alles door Fluvius te laten controleren. Je moet je ook een digitale meter aanschaffen.

  Het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Wetteren geldt ook voor jou!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Wetteren en omvormers. Jij dus ook! Er is wel iets extra’s om rekening mee te houden. Heb je een huis dat jonger is dan 10 jaar? In dat geval moet je 21% btw betalen op de batterij die je eventueel bij je zonnepanelen aankoopt.

  Wat denk je? Mogen we bij jou zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan traditionele energiebronnen, en ze leveren je veel geld op als je ze installeert. Ga voor groen en investeer in zonnepanelen in Wetteren. Het is een geweldige manier om een positief effect te hebben op het milieu. Ben je op zoek naar een deskundige die zonnepanelen kan installeren? Neem dan contact op met Enova Solar. Wij helpen je graag en geven je een garantie van tot wel 35 jaar. Geen zorgen!

  Vraag meteen jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord