enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Wichelen

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Maak gebruik van de kracht van de zon met zonnepanelen in Wichelen

Je weet dat de energiekosten stijgen, toch? Wil je in de toekomst geld besparen? Overweeg dan even de installatie van zonnepanelen. Het installeren van zonnepanelen in Wichelen is eigenlijk een no-brainer. Je produceert groene energie op een superefficiënte en budgetvriendelijke manier en zorgt er zo voor dat je elektriciteitsfactuur niet de pan uit rijst. Zonnepanelen kopen in Wichelen is een geweldige manier om geld te besparen op jouw energierekening. Je hebt bovendien jarenlang hernieuwbare energie ter beschikking. Hoe beter het systeem, hoe minder je op lange termijn voor elektriciteit betaalt. Installateur van zonnepanelen Enova Solar uit Sint-Niklaas kan je helpen om het perfecte zonnepanelensysteem voor jou te kiezen en te installeren tegen een betaalbare prijs. Profiteer nu van deze geldbesparende kans voordat de prijzen nog meer stijgen!

Waarom investeren in zonnepanelen in Wichelen een no-brainer is

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor je portemonnee, ze verhogen ook de waarde van je huis. De energie-efficiëntie van woningen – denk aan zaken als E-peil en EPC-ratings – wordt steeds belangrijker. Door zonnepanelen te plaatsen verbeter je die ratings en verhoog je de waarde van je huis. Zonnepanelen installeren in Wichelen is een slimme zet die jou op lange termijn geld bespaart. Bovendien is zonne-energie geweldig voor het milieu omdat het hernieuwbaar en schoon is. Je vervuilt het milieu dus niet als je zonnepanelen plaatst.

Ga in zee met Enova Solar: 100% klantentevredenheid gegarandeerd!

Bij Enova Solar zijn we experts in het opzetten van zonnestroomsystemen, inclusief zonnepanelen in Wichelen en omgeving, en de bijbehorende thuisbatterij en laadpalen. Met onze jarenlange professionele ervaring weten we hoe belangrijk het is om jou een kwaliteitsservice te bieden die voldoet aan alle veiligheidsnormen. Ons team zal ervoor zorgen dat jouw project aan al je behoeften voldoet én rendabel is. Werk samen met het team van Enova Solar en je wordt bij elke stap geholpen. Om te beginnen bezorgen we je een gratis, duidelijke en vrijblijvende offerte voor zonnepanelen. Bovendien werken we alleen met merken die de beste producten en garanties bieden. Wist je trouwens dat we 5/5 tevredenheid scoren op Google?

Benieuwd hoe zonnepanelen werken?

Met zonnepanelen krijg je toegang tot hernieuwbare energie. Ze zetten het gratis zonlicht om in elektriciteit die je kan gebruiken. Hun zonnecellen nemen de geweldige gratis energie van de zon op en zetten die om in stroom. Dat proces staat gekend onder de naam fotovoltaïsche energie. Een omvormer zet vervolgens het zonlicht om in elektriciteit. Eventjes eenvoudig uitgelegd? Een omvormer zet de spanning om in bruikbare elektriciteit. Je hebt drie opties voor zonnepanelen in Wichelen om uit te kiezen.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar ook het duurst.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn licht en buigbaar maar niet zo efficiënt als andere types.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer verschillende soorten zonnecellen om ze beter te laten werken, vooral bij weinig licht.
 • Waarom zonnepanelen plaatsen? Wat zijn de voordelen?

  Zonnepanelen in Wichelen plaatsen levert alleen maar voordelen op. Hier is alvast een kort overzicht.

 • Je bespaart geld omdat je elektriciteitsrekening naar omlaag gaat.
 • Het plaatsen van zonnepanelen in Wichelen is een win-win: je investeert eenmalig en krijgt je geld terug in maximaal 5 jaar.
 • Zonnepanelen in Wichelen kunnen tot 22% van de zonne-energie omzetten in elektriciteit. Best een goed rendement, toch?
 • Je kan creatief zijn met de plaats waar je je zonnepanelen plaatst – dak, tuinhuisje, tuin – de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Je hebt een energiebron die goed werkt en je hele huis van stroom kan voorzien.
 • Je genereert je eigen groene energie, helpt het milieu door de CO2-uitstoot te verminderen en maakt de planeet 25+ jaar lang schoner.
 • Wat is het prijskaartje van jouw zonnepanelen in Wichelen?

  Het is moeilijk te bepalen hoeveel het je zal kosten om zonnepanelen te installeren in Wichelen. Er spelen immers een aantal zaken mee die de prijs beïnvloeden.

  1. Hoeveel panelen heb je nodig?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe duurder het wordt. We geven je een idee van het aantal panelen dat je nodig kan hebben. Om 1.700 kWh groene stroom of energie op te wekken heb je 6 zonnepanelen nodig, 10 voor 2.900 kWh en 18 voor 5.200 kWh. Afhankelijk van de locatie van de zonnepanelen en het weer kunnen deze cijfers variëren. Wil je weten hoeveel zonnepanelen in Wichelen je nodig hebt? Dan win je het best advies in bij een professional als Enova Solar.

  2. Installatiekosten

  De prijs van jouw project hangt af van hoe ingewikkeld het is, welke materialen je gebruikt en welke extra’s je erbij wilt.

  3. Weet je hoeveel energie je per jaar verbruikt?

  Jouw gemiddelde energieverbruik helpt je te beslissen hoeveel panelen je nodig hebt om voldoende energie voor je gezin op te wekken. Wist je dat een gemiddeld gezin tussen de 3.000 en 3.500 kWh elektriciteit verbruikt per jaar? Is dat bij jou het geval? Dan reken je het best op 10 à 12 zonnepanelen in Wichelen.

  4. Eventueel bijkomende kosten

  Als je zonnepanelen plaatst is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je in de gaten houden hoe ze presteren. Reken in dat geval op een extra prijs van 75 tot 140 euro.

  5. Premies voor zonnepanelen in de provincie Wichelen

  Van de Vlaamse overheid kan je een speciale zonnepanelenpremie krijgen als je fotovoltaïsche panelen in Wichelen installeert. Wil je die premie krijgen? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op een erkende installateur als Enova Solar en alles door Fluvius te laten controleren. Je moet ook beschikken over een digitale meter.

  Geldt het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Wichelen ook voor Jou? Jazeker!

  Tot eind 2023 betaalt iedereen – dus ook jij – 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Wichelen en de bijbehorende omvormer. Er is wel iets extra’s om rekening mee te houden. Is je huis nog geen 10 jaar oud? Dan moet je 21% btw betalen voor de batterij als je die samen met de zonnepanelen koopt.

  Wat denk je? Mogen we bij jou zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel voordeliger dan traditionele energiebronnen, en een zonnepaneelinstallatie levert een hoog rendement op. Ga voor groen en investeer in zonnepanelen in Wichelen. Het is een geweldige manier om een positief effect te hebben op het milieu. Zoek je iemand die héél goed weet hoe je zonnepanelen moet installeren? Neem dan contact op met Enova Solar. Wij helpen je graag, uiteraard inclusief garantie tot wel 35 jaar.

  Vraag nu meteen jouw offerte aan. Waar wacht je nog op?!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord