enova-logo

Vrijblijvend advies of offerte op maat? sales@enovasolar.be | +32 3 386 89 27

Zonnepanelen Zeveneken

Wij plaatsen zonnepanelen met de allerbeste rendementen en uitstekende productgaranties.


Gebruik de energie van de zon met zonnepanelen in Zeveneken

De energiekosten stijgen, dat heb je zeker al gemerkt. Zonnepanelen zijn een geweldige manier om in de toekomst geld te besparen. Het plaatsen van zonnepanelen in Zeveneken heeft zelfs een dubbel voordeel. Je produceert efficiënt en goedkoop groene energie én bespaart geld op je elektriciteitsrekening. Door zonnepanelen in Zeveneken te installeren verlaag je jouw energierekening en voorzie je je jarenlang van schone, hernieuwbare energie. Hoe efficiënter het systeem, hoe minder je na verloop van tijd voor je elektriciteit betaalt. Enova Solar uit Sint-Niklaas helpt je graag verder met het kiezen en installeren van het voor jou perfecte zonnepanelensysteem, en doet dat tegen een goede prijs. Bespaar nu geld voordat de prijzen nog hoger worden!

Waarom investeren in zonnepanelen in Zeveneken het beste idee ever is!

Zonnepanelen zijn in één woord geweldig, ze helpen je je energierekeningen te verlagen en de waarde van je huis te verhogen. Energie-efficiëntie van woningen – zoals het E-peil en de EPC-ratings – wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Installeer je zonnepanelen dan zie je de waarde van je huis zo stijgen. Zonnepanelen in Zeveneken installeren is een goede investering want je krijgt je geld uiteindelijk helemaal terug. Zonne-energie is bovendien goed voor het milieu, want het is hernieuwbaar en schoon. Je creëert met andere woorden niets slechts voor het milieu.

Kies voor Enova Solar, wij garanderen dat je tevreden zal zijn!

Laat Enova Solar jouw zonnepaneleninstallatie regelen. Wij bieden PV-systemen, zonnepanelen in Zeveneken of in de buurt, en uiteraard ook thuisbatterij en laadpalen. Met onze jarenlange ervaring in zonnepanelen weten we hoe belangrijk het is om kwaliteitsdiensten te leveren en ervoor te zorgen dat alles aan de veiligheidsnormen voldoet. We zorgen ervoor dat je project aan alle eisen voldoet en toch betaalbaar en rendabel blijft. Werk samen met het team van Enova Solar en je wordt bij elke stap geholpen. Om te beginnen ontvang je een gratis en duidelijke offerte voor zonnepanelen – geheel vrijblijvend! Daarnaast werken we uitsluitend met merken die de allerbeste product- en rendementsgaranties voorleggen. Wist je trouwens dat we 5/5 tevredenheid scoren op Google?

Nieuwsgierig naar de werking van zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn een geweldige manier om groene energie op te wekken. Ze zetten de gratis energie van de zon om in elektriciteit die je in je woning kan gebruiken. Hun zonnecellen vangen het zonlicht op en zetten dat om in spanning. Dat gebeurt via een proces dat we fotovoltaïsche energie noemen. Een omvormer zet de fotonen van de zon dan om in elektrische stroom. Even in gewoon Nederlands? Een omvormer zet de spanning om in elektriciteit. Wat zonnepanelen in Zeveneken betreft, kan je kiezen uit drie soorten.

 • Monokristallijne panelen zijn het meest efficiënt maar ook iets duurder.
 • Dunne-filmzonnepanelen zijn cool omdat ze licht en flexibel zijn maar niet zo efficiënt als andere soorten.
 • Hybride zonnepaneelsystemen combineren twee of meer verschillende soorten zonnecellen voor een hoger rendement en betere prestaties bij weinig licht.
 • Wat is het nut van zonnepanelen? Wat zijn de voordelen?

  Het installeren van zonnepanelen in Zeveneken is een totale win-win! We lijsten ze even voor jou op.

 • Je bespaart geld omdat je elektriciteitsrekening naar omlaag gaat.
 • Door te investeren in zonnepanelen in Zeveneken verdien je al je geld terug in slechts 3 à 5 jaar, en dat is een slimme zet.
 • Zonnepanelen in Zeveneken kunnen tot 22% van het zonlicht omzetten in elektriciteit – een behoorlijk geweldig rendement.
 • Je kan je zonnepanelen zowat overal plaatsen – je dak, tuinhuisje, tuin.
 • Je hebt iets waarmee je je hele huis van stroom kan voorzien, en het is volledig betrouwbaar.
 • Je genereert je eigen groene energie en helpt de CO2-uitstoot te verminderen gedurende 25 jaar of meer. Je draagt dus je steentje bij aan de planeet.
 • Wat is het prijskaartje van jouw zonnepanelen in Zeveneken?

  Het is nogal moeilijk om jou een exacte prijs te geven voor het installeren van zonnepanelen in Zeveneken omdat er een paar dingen meespelen.

  1. Hoeveel stuks panelen hebt je nodig?

  Hoe meer panelen je nodig hebt, hoe duurder het wordt. We geven je een idee van het aantal panelen vereist om een bepaald elektriciteitsniveau te halen. Voor 1.700 kWh schone energie heb je 6 zonnepanelen nodig. 10 panelen leveren 2.900 kWh op en 18 panelen 5.200 kWh. Deze getallen veranderen afhankelijk van de locatie waar je je bevindt en de weersomstandigheden. Als je erover denkt om op zonne-energie over te gaan, raden wij je aan om met een deskundige als Enova Solar te spreken om uit te zoeken hoeveel zonnepanelen in Zeveneken je nodig hebt.

  2. Kosten voor installatie

  De installatiekosten variëren afhankelijk van hoe complex het is, voor welke materialen je kiest en eventuele extra’s die je erbij neemt.

  3. Jouw gemiddeld energieverbruik per jaar

  Als je weet hoeveel energie je gebruikt, kan je bepalen hoeveel zonnepanelen je moet aanschaffen zodat je gezin genoeg stroom heeft. Geloof het of niet, een gemiddeld gezin verbruikt 3.000 tot 3.500 kWh elektriciteit per jaar. Je hebt dus ongeveer 10 à 12 zonnepanelen in Zeveneken nodig.

  4. Extra kosten die er eventueel bijkomen

  Als je zonnepanelen plaatst is het een goed idee om een monitoringsysteem aan te schaffen. Op die manier kan je in de gaten houden hoe ze presteren. Dat levert een meerprijs op van tussen de 75 en 140 euro.

  5. Mooie premies voor zonnepanelen in provincie Zeveneken

  Van de Vlaamse overheid kan je een speciale zonnepanelenpremie krijgen als je fotovoltaïsche panelen in Zeveneken installeert. Wil je daarvan genieten? Dan is het belangrijk om een beroep te doen op een erkende installateur als Enova Solar en alles door Fluvius te laten controleren. Je hebt ook een digitale meter nodig.

  Ja hoor, het verlaagd btw-tarief voor zonnepanelen in Zeveneken geldt ook voor jou!

  Iedereen betaalt tot eind 2023 slechts 6% btw op de installatie van zonnepanelen in Zeveneken en omvormers. Jij dus ook! Er is maar één uitzondering. Is je huis minder dan 10 jaar oud? Dan moet je 21% btw op de batterij betalen indien je daarvoor kiest bij de aankoop van je zonnepanelen.

  Wat denk je ervan? Komen we bij jou enkele zonnepanelen installeren?

  Zonnepanelen zijn veel goedkoper dan andere energiebronnen en je krijgt zoveel waar voor je geld. Als je op zoek bent naar manieren om milieuvriendelijker te zijn en groene energie te gebruiken, dan is investeren in zonnepanelen in Zeveneken een perfecte keuze. Een ervaren professional nodig om jouw zonnepanelen te installeren? Doe dan een beroep op Enova Solar. Wij helpen je graag, en geven je zelfs tot wel 35 jaar garantie!

  Vraag vandaag nog jouw offerte aan!

  Vraag jouw persoonlijke offerte!

  Wij garanderen uitstekende producten met de allerbeste rendements- en productgaranties. Wij plaatsen jaarlijks meer dan 12.000 zonnepanelen! Daarvoor doen we beroep op meer dan 25 waardevolle medewerkers.

  Toch nog een vraag?

  Wij staan je graag bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend. Zowel telefonisch als via mail.

  +32 3 386 89 27

  sales@enovasolar.be

  ONZE RECENSIES

  Onze klanten aan het woord